Chandon Garden Spritz 18,75CL

50,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 4 stk. 40,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 6309
50,00 Inkl. moms:
4 6309
50,00 Inkl. moms:
40,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Moët & Chandon NV 18,75CL

Chandon Garden Spritz løfter spritz oplevelsen til nye højder. Med den perfekte balance af sødme og bitterhed, har Chandon taget den klassiske Spritz aperitif til et nyt niveau. Chandon mousserende vin og aromatisk bitter, fra nøje udvalgte krydderier og lokalt fremskaffede Valencia appelsiner, skaber tilsammen den perfekte spritz oplevelse.

Chandon mousserende vin og aromatisk bitter, fra nøje udvalgte krydderier og lokalt fremskaffede Valencia appelsiner, skaber tilsammen den perfekte spritz oplevelse. Den indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer og du er sikret den samme høje kvalitet i hver flaske. Den er intet mere end naturligt lækker og klar til servering direkte fra flasken.

Chardonnay, Pinot Noir og Semillon, fra Chandons vingårde, er blended og derefter fermenteret to gange, for at skabe en exceptionel, mousserende vin. Aromatisk bitter, lavet på en kombination af krydderier og Valencia appelsiner (tørret skræl og skal), tilføres blenden lige før den hældes på flaske.