Weingut Höllerer Welschriesling - Stein 2014 75CL

119,00 79,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Østrig Hvid Kamptal Weingut Höllerer 2014 75CL

Denne drue har intet med alm riesling at gøre. Det er en noget mere neutral og syrerig drue, der vil klæde mange fiskeretter. Eller bare som en læskende sommervin i solen. Meget aromatisk I næsen. Frisk, men stadig dejlig frugtrig, med en behagelig afbalanceret syrlighed. En klassisk Welchriesling. 
Alk: 12,5% vol - RZ: 1,0 g / l - Syreindhold: 5,9 g / l 

Höllerer har haft sin praktiske uddannelse I Sydafrika og Tyskland. Han er hele tiden søgende og nysgerrig for at bruge både de klassiske dyder samt nyskabende metoder.

Höllerer ligger i den sydlige del af Kamptal. Skovene og de bakkede dale er den bedste beskyttelse mod den kolde nordlige vind.Fra det sydlige kommer den Pannoniske klima, dog dette klima sammen med den karakteristiske løse porøse jordbund, er ideel for den fremherskende druetype Grüner Veltliner. Ved at bruge traditional viden med moderne teknologier får du maksimum frugt og kompleksitet i deres vine. Winemaking er let når man først lærer hvordan – det er kun de første 200 år, der er de svære ,udtalte"Alois Höllerer” I 2008 da huset fejrede sit 200 års jubilæum.