Walter Hansel Winery Smagekasse Premium (12 flasker)

5.481,25

4.385,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Smagekasse California North Coast Walter Hansel Winery NV Sonoma County 900CL

Smagekasse fra Walter Hansel med 20% rabat. Køb nogle af de mest imponerende Pinot Noirs samt Chardonnays som produceres i Californien, og hele 3 gange har været testvinder i Børsen

  • 2 fl. Chardonnay The North Slope 2019 (94P af Vinous)
  • 2 fl. Chardonnay The Cahill Lane 2019 (95P af Vinous)
  • 2 fl. Chardonnay The Meadows 2019 (94P af Vinous)
  • 2 fl. Pinot Noir Estate 2019 (91P af Vinous)
  • 2 fl. Pinot Noir South Slope 2019 (92P af Vinous)
  • 1 fl. Pinot Noir Cuvée Alyce 2019 (93P af Vinous)
  • 1 fl. Pinot Noir Three Rows 2019 (93P af Vinous)

Walter Hansel var bindegal med at få alting til at gro – kiwier, orientalske pærer og meget andet. Samtidig var han kæmpe vinentusiast og besluttede sig i 1978 for at plante 250 vinstokke på sin jord i Russian River Valley. Vinen var bare tænkt til eget forbrug, men sidst i 80’erne havde Walters søn Stephen fået større planer. Han udvidede arealet med vinstokke markant og lagde produktionen om med henblik på at sælge løs af vinen. Første årgang der kom på markedet var 1996, hvor man nåede op på 5.000 kasser Pinot Noir og Chardonnay. Siden dengang er det kun gået én vej for Walter Hansel Winery – og det er op.

I dag råder familien over hele 80 acre vinmarker beplantet med 6 kloner af Pinot Noir og 7 kloner af Chardonnay med hver deres karakter. Intet overlades til tilfældighederne og fokus ligger benhårdt på lavt udbytte og høj kvalitet frem for det modsatte. Der høstes og sorteres i hånden – kun de bedste druer får lov til at være med. Hansel Pinot Noir afstilkes inden presning – det gør de til gengæld ikke med deres Chardonnay. 

Der produceres både enkeltmarksvine og vine med druer fra flere forskellige vinmarker. Fælles for dem alle er den skyhøje kvalitet til yderst fornuftige priser - både hvad angår Pinot Noir og Chardonnay. Ham Robert Parker giver os ret:

“This is an enviable winery run by Stephen Hansel with exceptionally high quality Chardonnay and Pinot Noir; that he sells at modest prices, which speaks to his commitment to serious wine consumers."