Veuve Clicquot Brut (Carte Jaune) Champagne N.V.

389,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 369,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 2083
389,00 Inkl. moms:
6 2083
389,00 Inkl. moms:
369,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Veuve Clicquot NV 75CL

Veuve Clicquot Champagne "Yellow Label" er en sand klassiker og et af verdens største Champagne-brands. Veuve Clicquot Brut har en smuk gylden farve med små fine og livlige bobler i glasset. Dejlig frugtig bouquet med noter af friske frugter såsom fersken, pære, æble og mirabelle blomme i en skøn kombination med nuancer af vanilje og ristet nødder. Smagen er blød, frugtig og fyldig, samt sprød og lækker tør.

Til fremstillingen af Veuve Clicquot Champagne "Yellow Label" benyttes druer fra op til 50-60 forskellige Crus, hvilket er ret imponerende. Vinmageren forsøger at opnå nøjagtighed i smagen, som netop kendetegner Veuve Clicquot Champagnen ved at være pålidelig hvad angår kvalitet og helhedsoplevelse. Veuve Clicquot Brut Champagnen er fremstillet på druer af sorterne Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Denne Champagne også kendt som "Yellow Label" har lagret i minimum 3 år i de imponerende kældre hos Veuve Clicquot.

Veuve Clicquot Champagne blev etableret i 1772 af Philippe Clicquot. I dag er den franske virksomhed en af verdens største producenter af lækker Champagne og et meget prominent champagnehus. Veuve Clicquot er verdenskendte for deres lækre Champagner, og den mest kendte er "Den Gule Enke" som er populær verden over.