Valduero Laureated Wines by Decanter

1.150,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Distrikt Volume
Spanien Rød Castilla León Bodegas Valduero Ribera Del Duero 75CL

Valduero Laureated Wines by Decanter leveres i flot trækasse indeholdende følgende

  • 2 flasker Crianza 2012 med 93P af Decanter
  • 2 flasker Reserva 2010 med 95P af Decanter

4 flasker ialt leveret i trækasse.

Det er familien Viadero, som ejer Valduero, der var et af de absolut første vinhuse i Ribera del Duero, som i dag fremstår som Spaniens mest berømmede vinområde. De kraftige, røde vine fra områderne langs Duero-floden har de sidste to årtier gået deres sejrsgang verden over - en popularitet som Valduero-vinene har været med til at skabe før de fleste andre.

Spørger man Carolina Garcia Viadero, som er stedets kommercielle direktør, så var det netop Viadero-familien, der sørgede for at området Ribera del Duero blev anerkendt som D.O. i starten af 1980’erne. Dengang var familiens aktiviteter noget mere beskedne end de er i dag, hvor man råder over mere end 200 hektar med Tempranillo og omkring 10 hektar med den lokale hvidvinsdrue Albillo.

Besøger du stedet, vil du ude ved et bakkedrag uden tvivl lægge mærke til de tre hvide porte. De fører ind til tre underjordiske tunneler, hvor der er plads til godt 3.500 egetræsfade. De er både nødvendige for at følge med efterspørgslen, men også fordi at vinene ligger meget lang tid på fade for at modnes.  

Anmeldere har verden over gang på gang honoreret Viadero-familiens vine med både høje ratings og stribevis af andre udmærkelser. Samtidig er priserne nede i et særdeles fornuftigt leje, når man ser på mange andre vine fra samme område. Så det er svært ikke at blive begejstret her. Men døm selv!