Underwood Pinot Gris 2018

Underwood Pinot Gris er lys og forfriskende med god frugt og fin balance som respekterer...

Underwood Pinot Gris er lys og forfriskende med god frugt og fin balance som respekterer Oregons kølighed. Vinen er oplagt til de lange sommeraftener eller bare som ledsager til fisk og lyst kød. De milde temperaturer fra sommer til efterår sikrede en stabil udvikling og flot koncentration i druerne i denne årgang.
Druerne til 'Sparkling Wines' blev allerede plukket i august måned og før månedens udgang var man igang med høsten fra alle varmere beliggene vinmarker. Årgangen viser flot koncentration og intensitet og har fastholdt fantastisk friskhed og elegant syre.

Druerne kommer fra Willamette Valley (73%), Umpqua Valley (19%) og Rogue Valley (8%). Vinen er lagret 100% på stål hvilket sikrer sprødhed og friskhed.

Endnu engang er det lykkedes os at finde en producent i USA hvor der virkelig er tale om value for Money - denne gang Union Wine Company fra Oregon. Union Wine Company, som producerer Underwood, Kings Ridge samt Alchemist har for længst etableret sig i USA som seriøs leverandør af super kvalitet og til priser hvor de fleste kan være med. Ryan Harms, som ejer Union Wine Company, flyttede til Oregon i 2001. Her arbejdede han som winemaker på en del “high end” Oregon vinhuse. I 2005 tog han springet og startede Union Wine Company. Målet var, og er stadig, at producere Oregon vine til de rigtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Faktablad
Volume75CL
LandUSA
RegionOregon
Producent Underwood
Årgang2018
DruerPinot Gris
KategoriHvid
Wine Enthusiast90