Turkey Flat Smagekasse med 12 flasker

2.668,00

2.000,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Producent Volume
Australien Smagekasse Turkey Flat Vineyards Smagekasse

Smagekasse fra Turkey Flat med op til 98P.....kassen indeholder

  • 4 flasker Turkey Flat Vineyards Butchers Block Red Blend 2016 med 94P af James Halliday
  • 4 flasker Turkey Flat Vineyards Butchers Block Shiraz 2017 med 95P af James Halliday
  • 4 flasker Turkey Flat Vineyards Shiraz 2016 med 98P af James Halliday

Turkey Flat har hjemme i midten af Australiens mest sagnomspundne vinområde – Barossa Valley. Historien om Turkey Flat går helt tilbage til 1847, hvor nogle af verdens ældste vinstokke – hvis ikke de ældste - blev plantet i forbindelse med bosættelsen af området. Navnet Turkey Flat linker til i øvrigt til de flokke af bush kalkuner, der levede på bredderne langs områdets vandløb.

I 1865 overtog Schultz-familien Turkey Flat.  Udover at dyrke vin holdt familien også malkekvæg i rigt mål og drev slagteri på stedet i generationer. I 1987 overtog fjerde generation – Peter and Christie Schultz – Turkey Flat og begyndte udelukkende at fokusere på at dyrke vinmarkerne og producere vin. Det har de gjort med overvældende succes og deres vine fremstår i dag som nogle af Australiens allerstørste kultvine. Ja, man orker ikke rigtigt at høre betegnelsen kultvin længere, men her er den god nok – både på grund af kvaliteten og historien. Deres vine har nærmest stamplads på listen, når Australiens bedste vine hvert år kåres … og flere gange har Turkey Flat stået helt øverst.

At det er er gået så fremragende, skyldes ikke mindst winemaker Mark Bulman, som kom til Turkey Flat tilbage i 2008. Sine imponerende skills har han både oparbejdet hjemme i Australien men også i Europa og New Zealand. Mark er typen, der går all in og lever og ånder for sine vine, historien og området. Det europæiske islæt kommer til udtryk i vinenes finesse og balance … noget der tit er en mangelvare i australsk vin, der alt for ofte bare byder på primitiv power.

Vi har fået fingre i to af Mark Bulmans fantastiske shiraz-værker og hans Red Blend, som rummer al den charme australsk vin sprudler af, når den er allerbedst. Det er relativt små mængder, vi har fået hjem … så vent ikke for længe hvis du vil opleve vinene fra legendariske Turkey Flat.