Son Prim Merlot 2019

199,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 159,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 920
199,00 Inkl. moms:
6 920
199,00 Inkl. moms:
159,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Spanien Rød Mallorca Son Prim 2018 75CL

Til prisen ubetinget den bedste rene Merlot, vi har smagt. Her får du både intensitet og en blødhed, som det er svært ikke at blive begejstret for. Men Jaime Llabrés og resten af familien har også lagt en hel del kærlighed i vinen.

Der høstes i hånden og klaserne sorteres manuelt først i marken og senere igen på vingården. Juicen fermenteres på rustfri stål og modner efterfølgende 12 måneder på henholdsvis franske, amerikanske og ungarske egetønder. Til sidst får vinen lov til at slappe af 6 måneder på flaske før frigivelsen.

Duften løfter sløret for mørke kirsebær, cassis, violer, orangeskal, sorte oliven og læder. Den fyldige smag kommer med masser af mørk og rød frugt holdt i en imponerende flot balance. En stor, klassisk Merlot med flot lagringspotentiale … men som allerede er en fest nu.

Vi kendte ikke SON PRIM før en af vores mange berejste og vinkyndige kunder bragte navnet på banen. Og stor tak for dét! For her får du kort fortalt spansk topklasse til yderst gavmilde priser.

Eventyret går tilbage til starten af 90’erne, hvor Jaime Llabrés beplantede et lille stykke land på Mallorca – nærmere bestemt Pla de Mallorca på den centrale del af øen. Her forsøgte han sig med blandt andet Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay bare for at se, om stokkene kunne trives i den lerholdige jord.

Det kunne de i dén grad og i 2003 startede Jaime Llabrés og resten af hans familie at producere vin på kommerciel basis. Sådan er det også den dag i dag. Det er et gennemført familiedrevet foretagende, som i 2014 renoverede vingården efter alle kunstens regler. På det tidspunkt havde man opnået ganske stor succes. Og de nye faciliteter muliggjorde at man kunne tage næste skridt opad – helt op i toppen af Mallorcas vin.

Udover at producere især fremragende røde vine er SON PRIM også en yderst velbesøgt residens. Hver dag har man besøg af i snit 200 vinglade mennesker, som vil høre og smage, hvad det er, som gør SON PRIM til noget helt særligt.

Én ting er vinenes meget høje niveau. Noget andet er de uhørt lave priser, som familien sælger dem til. Når eksperter smager vinene blindt, er ingen uenig om kvaliteten. Til gengæld skyder de næsten alle som en helt skævt, når det kommer til prislappen. Så her er virkelig muligheden for at gøre en tæt på kriminel god handel!