Indlæser...

Son Prim Marie José 2021

SKU
7485
180,00 kr v. 6 stk. 225,00 kr v. 1 stk.
Ved køb afStk. pris (inkl. moms)
1225,00 kr
6225,00 kr180,00 kr

Top Cuvéen på Chardonnay fra Son Prim lavet af den dygtige winemaker Jaume Llabrés....

Top Cuvéen på Chardonnay fra Son Prim lavet af den dygtige winemaker Jaume Llabrés.

Smuk lysegul gylden farve. Næsen er overdådig og elegant på samme tid; med florale noter, frisk hasselnød og vanilje. Fyldig og en smule smøragtig i smagen, hvor den byder på pære og ferskner med praj af krydderier og hasselnødder. 50 % af vinen er lagret 8 måneder på franske egetræsfade mens den anden halvdel ligger på stål for at fastholde friskhed i vinen. De unge egetræstanniner giver vinen en flot rund vedholdenhed og svagt cremet finish. En fantastisk og gennemført Chardonnay fra Son Prim med flot harmoni og balance.

Vi kendte ikke SON PRIM før en af vores mange berejste og vinkyndige kunder bragte navnet på banen. Og stor tak for dét! For her får du kort fortalt spansk topklasse til yderst gavmilde priser.

Eventyret går tilbage til starten af 90’erne, hvor Jaime Llabrés beplantede et lille stykke land på Mallorca – nærmere bestemt Pla de Mallorca på den centrale del af øen. Her forsøgte han sig med blandt andet Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay bare for at se, om stokkene kunne trives i den lerholdige jord.

Det kunne de i dén grad og i 2003 startede Jaime Llabrés og resten af hans familie at producere vin på kommerciel basis. Sådan er det også den dag i dag. Det er et gennemført familiedrevet foretagende, som i 2014 renoverede vingården efter alle kunstens regler. På det tidspunkt havde man opnået ganske stor succes. Og de nye faciliteter muliggjorde at man kunne tage næste skridt opad – helt op i toppen af Mallorcas vin.

Udover at producere især fremragende røde vine er SON PRIM også en yderst velbesøgt residens. Hver dag har man besøg af i snit 200 vinglade mennesker, som vil høre og smage, hvad det er, som gør SON PRIM til noget helt særligt.

Én ting er vinenes meget høje niveau. Noget andet er de uhørt lave priser, som familien sælger dem til. Når eksperter smager vinene blindt, er ingen uenig om kvaliteten. Til gengæld skyder de næsten alle som en helt skævt, når det kommer til prislappen. Så her er virkelig muligheden for at gøre en tæt på kriminel god handel! 

Faktablad
Volume75CL
LandSpanien
RegionMallorca
Producent Son Prim
Årgang2021
DruerChardonnay
KategoriHvid
Vivino★★★★(★) (4,4)