Son Prim Cabernet Sauvignon 2018

189,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 159,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 919
189,00 Inkl. moms:
6 919
189,00 Inkl. moms:
159,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Spanien Rød Mallorca Son Prim 2018 75CL

Super lækker og fyldig Cabernet Sauvignon fra stokke med rødderne solidt plantet i Mallorcas bedste jord. Jaime Llabrés og familie har lavet den siden 2006 og kvaliteten er steget støt. Lidt af et fund til prisen!

Præcis som med de andre røde vine fermenteres der på rustfri stål og modnes 12 måneder på egetønder – her udelukkende amerikanske. Så det er en ganske intens men stadig elegant vin, du her får i glasset.

Næsen melder især om røde bær, rød peber, oliven, kakao og mokka. Den kraftige smag gentager duftens noter på fornem vis og kommer samtidig med en rar friskhed. Ikke noget marmeladevin her! Du kan sagtens nyde den nu, men regn med at den har i hvert fald 10 år tilbage på toppen.  

Vi kendte ikke SON PRIM før en af vores mange berejste og vinkyndige kunder bragte navnet på banen. Og stor tak for dét! For her får du kort fortalt spansk topklasse til yderst gavmilde priser.

Eventyret går tilbage til starten af 90’erne, hvor Jaime Llabrés beplantede et lille stykke land på Mallorca – nærmere bestemt Pla de Mallorca på den centrale del af øen. Her forsøgte han sig med blandt andet Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay bare for at se, om stokkene kunne trives i den lerholdige jord.

Det kunne de i dén grad og i 2003 startede Jaime Llabrés og resten af hans familie at producere vin på kommerciel basis. Sådan er det også den dag i dag. Det er et gennemført familiedrevet foretagende, som i 2014 renoverede vingården efter alle kunstens regler. På det tidspunkt havde man opnået ganske stor succes. Og de nye faciliteter muliggjorde at man kunne tage næste skridt opad – helt op i toppen af Mallorcas vin.

Udover at producere især fremragende røde vine er SON PRIM også en yderst velbesøgt residens. Hver dag har man besøg af i snit 200 vinglade mennesker, som vil høre og smage, hvad det er, som gør SON PRIM til noget helt særligt.

Én ting er vinenes meget høje niveau. Noget andet er de uhørt lave priser, som familien sælger dem til. Når eksperter smager vinene blindt, er ingen uenig om kvaliteten. Til gengæld skyder de næsten alle som en helt skævt, når det kommer til prislappen. Så her er virkelig muligheden for at gøre en tæt på kriminel god handel!