Smagekasse med 12 FL. Rosé - VALUE

1.518,00

1.195,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 956,00

Vintype Volume
Rosé Smagekasse

Smagekassen med 4 forskellige Rosé indeholder ialt 12 flasker spændende flasker fordelt på

3 fl. Pink Pegau fra Chateau Pegau 2021
Glem alt om saftevandsstilen, der præger alt for meget rosé. Winemaker Laurence Férauds rosé kommer med kompleksitet, kant og personlighed i en grad, så selv Robert Parker letter på hatten.
Vi taler om 100% Cinsault fra stokke der er mellem 35 og 60 år gamle. Så der er både saft og kraft her.
Farven beskrives bedst som laksefarvet og duften kommer med mere, end man normalt oplever fra rosé. Her er både pære, jordbær, ribs og strejf af Provence-krydderier. Den friske smag byder især på jordbær og grapefrugt og har en fin, mineralsk finish, der giver mindelser om stilen fra Bandol.
Husk ikke at drikke den for kold! Hold den på 12 grader, så du ikke går glip af alt det gode, den kommer med

3 flasker Chateau de la Negly Les Terrasses Rosé 2021
Klassisk rosévin som har hele Provence-roséstilen på en og samme tid, både når det gælder friske, umiddelbare, drikkeklare, delikate rosévine men bestemt også det 'rigtige' udtryk. Rosévinen er smuk og lys i farven, som vinene fra Provence altid er - her mere mod det lyserøde mere end orange, hvilket også antyder at denne Rosé fremstår mere frugtig. Frisk og blød i smagen og med vedvarende og lang eftersmag. Det samlede indtryk er fersken, abrikos, melon og lyse urter. En fremragende Rosé som kan nydes både med og uden mad....

3 flasker Son Prim Roset 2021
Frisk og charmerende Rosé fra Mallorca, skruet sammen af winemaker Jaume Llabrés. Lækker, intens næse med frisk fersken, hindbær og melon. Fyldig i smagen - frugtig og letkrydret. Lang og vedholdende eftersmag.

Jaume Llabrés gærer og modner på ståltank for at give den rene frugt størst muligt spillerum. Ud kommer en sprællevende vin med fin aromatisk intensitet.

3 fl. Weingut Becker - Petit Rosé 2020
Frisk og karakterfyldt rosé, som Becker skruer sammen af Pinot Noir, Pinot Meunier og Portugieser, som primært findes i Pfalz. Stokkene er mellem 15 til 20 år gamle og stortrives i den i kalkstensrige jord, som er med til at give druerne en yderst velkommen mineralitet.

Der høstes ved håndkraft og fermenteres på ståltank, som også er hjemsted for den seks måneder lange modning. Ud kommer en smuk pink og elegant rosé, som holder sig på de 11,5%.

Duften inviterer på en rigtig rar blanding af hindbær, cassis, jordbær og citrus. Smagen er frisk, saftig og faktisk alt for let drikkelig. Flasken bliver i hvert fald hurtigt tømt. Så lad nu være med kun at købe en enkelt. Du fortryder det stensikkert.