Smagekasse med 12 FL. Rosé - PREMIUM

2.364,00

1.850,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Volume
Frankrig Rosé Smagekasse

Smagekassen med 4 forskellige flot anmeldte Rosé vine indeholder ialt 12 flasker spændende flasker fordelt på

3 flasker Chateau de Pampelonne Rosé 2020, Cotes de Provence
Ja, den koster lidt mere end supermarkedets rosé-saftevand, men vi taler også om top-rosé fra 35 år gamle stokke i Provence. Du får her en let rosé, der kommer med en fantastisk elegance og finesse, som er svær ikke at falde for.

Winemaker Marie Pascaud skruer den sammen af især Grenache og Cinsault, der suppleres fint af Syrah og den aromatiske, græske drue Tibouren. Alle klaser afstilkes inden presning og den fermenterede juice modner fem måneder på ståltank.

Ud kommer en smuk, lyserød vin, der byder på duften af fersken, melon, jordbær, citrus og blomster. Den friske smag gentager duftens noter og kommer med en herlig, let mineralitet. Er du vild med rosé, bør du unde dig selv en flaske eller to.

Det smukke Chateau de Pampelonne tæt på den franske Rivera har været familien Gasquet-Pascauds ejendom i to århundreder. Det var dog først i 1920 at familien begyndte at plante vinstokke på deres jord – et område som løbende er blevet udvidet og i dag omfatter godt 50 hektar.

3 flasker Domaine Merlin Cherrier Sancerre Rosé 2019
En af de flotteste Roséer som kommer ud af Sancerre er denne Rosé fra Thierry Merlin Cherrier. Mængderne er desværre yderst begrænsede men kvaliteten helt i top, hvor jordbær, hindbær, havsalt og lyse mandler giver en flot helhed. På tungen er vinen frisk og sprød og i flot balance med delikat frugtsyre. I eftersmagen finder du ingefær, fersken, merlon, jordbær og Sancerres fantastiske mineralitet.

Bag Merlin-Cherrier står Thierry Merlin. Domainet ligger i en lille by i nærheden af byen Sancerre. I Be har man de to forskellige hovedtyper af jordbund. Caillottes - Oxford kalk - er en stenet kalktype med ler og mergel, der giver parfumerede, elegante vine. Terres Blanches- Kimmeridge kalk - samme jordtype som i Chablis, giver frugtige og fyldige vine med et langt liv. Merlin-Cherrier har 12 ha med Sauvignon Blanc og 2 ha med Pinot Noir og Thierry Merlin er fjerde generation, der dyrker vin på ejendommen.

3 flasker Whispering Angel Rosé 2020
Whispering Angel er uden tvivl en af verdens mest imponerende rosévine. Siden vinen blev introduceret blot få år siden har den indtaget pladsen som en af de mest imponerende vine i hele Sydfrankrig. Vinenes varemærke er dens fyldige og fede viskositet som kærtegner munden som ingen anden rosé. Farven er smuk lys laksefarvet med klar kant. I næsen har vinen friske rosenblade, milde kirsebær, hindbær, liljer og tørrede violer. I munden overvældes man af den fyldige og cremede viskositet som minder mere om en lækker fyldig hvidvin én tør rosé. I eftersmagen kommer alle de røde friske skovbær igen, nærmest uden ende!

3 flasker Domaine Ott By Ott Rosé 2019
”By Ott” er en ny vin fra Domaine Ott. Roséen er sammensat af Grenache (60-70%), Cinsault (20-30%), Syrah (6-10%) og Mourvèdre (ca. 4%), som ovedsageligt kommer fra to af Domaines Otts ejendomme i Côtes de Provence: Château Mireille og Château de Selle. Den er vinificeret af Domaine Otts erfarne team i Château de Selles nye kældre.