Smagekasse med 12 flasker Rosé fra USA

2.348,00

1.495,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Region Volume
USA Smagekasse California Smagekasse

Smagekassen indeholder 12 flasker spændende Rosé fra USA...

4 fl. Elouan Rosé 2017
Megen rosé kommer til verden som biprodukt, når der laves rødvin. Men Elouan Rosé skabes af druer dyrket med det det ene formål at skabe blændende rosé. Druerne kommer fra tre regioner langs Oregons kyst og trylles sammen af wine maker Joe Wagner, der også står bag vinene fra Belle Gros og BÖEN. Farven er lys pink med glimt af kobber. I næsen finder du friske hindbær og jordbær plus rene noter af citrus. I munden fortsætter de røde bær sammen med stenfrugt, hvid pære og til sidst frisk clementinskal.

4 fl. Au Bon Climat Mondeuse Rosé 2016
En blændende rosé fra Jim Clendenens sideprojekt Clendenen Family Vineyards, hvor der blandt eksperimenteres med lidt mere ukendte druer. En af dem er Mondeuse, som oprindeligt kommer fra franske Savoie tæt på den schweiziske grænse. Her giver druen saftige, røde vine med et klart præg af peber … karakteristika som gør den yderst velegnet til rosé … især når den dyrkes i den noget køligere Santa Maria Valley.
Mondeuse-druerne til denne rosé er dyrket på Bien Nacido Vineyard, som af mange regnes for den bedste mark i Central Coast. Glæd dig til delikate aromaer af især modne, vilde jordbær, mandariner og vandmelon. Jordbær finder du også i smagen sammen med hindbær, citrus og lækre noter af flint, som ellers ikke har for vane at optræde i rosé.

Hvad den går bedst til? Jim Clendenen siger en solbeskinnet eftermiddag. Vi har hørt dummere forslag.

4 fl. Belle Glos Oeil de Perdrix Pinot Noir Blanc Rosé 2018
Forfriskende og tør rosé skruet sammen af winemaker Joe Wagner, der skabte Belle Glos i en alder af bare 19 år. Druerne er fra Sonomoa County og er dyrket specifikt med henblik på at skabe rosé af dem. Mængderne er små, men vi har været så heldige at få fingre i nogle kasser.

”Oeil-de-perdrix” betyder agerhønens øje og linker her til fuglens øjenfarve, som er helt lys pink … som vinen. Duften siger modne jordbær, kirsebær og et strejf af mint. Smagen holder fast i jordbærrene i godt selskab med hindbær plus en anelse krydderier og ender ud i en frisk, sprød finish, der får solen til at skinne endnu mere.