Smagekasse med 12 fl. Chardonnay VALUE

1.992,00

1.595,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Vintype Volume
Smagekasse 900CL

Vi har sammensat en smagekasse med 12 flasker Chardonnay'er som alle tilbyder super value til prisen

3 flasker Domaine Seguinot-Bordet Chablis 2020
Winemaker Jean-Francois Bordets bud på en Chablis Village Cru ... og et rigtig godt et af slagsen. Frisk, duftende og indbydende som en perfekt sommermorgen. Fra stokke med 25 til 40 somre på CV’et og med rødderne solidt plantet i den perfekte kalkholdige jord.

Gæring og lagring på stål for at bevare frugten og mineraliteten mest muligt. Og tak for dét!
Lys gylden med et grønligt skær i glasset og med en duft, der giver billeder af hvide blomster, havtorn og gule æbler.Smagen er frisk som den skal være og kommer med Granny Smith æbler, kiks, plus noter af appelsinskal og granit. Meget Chablis for pengene her! Nydes ung og inden for de næste tre år.

3 flasker Angeline Monterey County Reserve Chardonnay 2018
Markerne som bliver anvendt til denne vin er fra området Santa Lucia Mountain Range, det er konsekvent køligere på grund af den kølige luft fra Monterey Bay. Tågen der bliver hængende samt en kølig eftermiddagsbrise er med til at man kan høste senere når druernes smag og surhedsgrad er helt ideel. 
30 procent lagres på nye franske egetræsfade i 9 måneder sur lie og undergår malolaktisk gæring får at give den cremede og runde oplevelse.

Boquet af gyldne pærer, tropisk ananas samt fadet er med til understøtte et præg af vanilje som giver en saftig og fuldendt vin.

2 flasker Kumeu River Village Chardonnay 2020
Smag den blindt og du tænker rigtig god Chablis med masser mineralitet og friskhed. Men det du har i glasset er Kumeu Rivers entry-level Chardonnay … til en pris hvor man føler sig fristet til lige at pudse brillerne og tjekke den igen.
Alle druer er høstet i hånden plus klaserne er røget hele i pressen … og som med de andre Chardonnay-vine fra Kumeu River har winemaker Michael Brajkovich givet saften 11 måneder på fransk eg.

Duften lukker op for en elegant symfoni af citrus, abrikos, fersken, hvide blomster og grøn mango. I munden træder citron, lime, fersken og ananas frem på reneste vis … på et niveau langt over, hvad villages-vine normalt byder på. Den slags vin man altid bør have en flaske stående af i køleskabet.

2 flasker Calera Central Coast Chardonnay 2018
No nonsense Chardonnay på druer fra nogle af de bedste vinmarker langs det kølige og vindblæste Central Coast område. Calera Central Coast Chardonnay er en stabil performer og årgang 2017 er ingen undtagelse.

Winemaker Mike Waller lod vinen modne 10 måneder på franske egefade, hvoraf de 10% var nye. Ud er kommet en yderst charmerende og frisk sag, der især dufter af citron, vandmelon, jasmin, passionsfrugt og vanilje. Smagen drejer over i grønne og røde æbler, ananas, grapefrugt plus strejf af kardemomme … indrammet af diskrete toner af eg og en frisk syre.

Der er meget at være glad for her – både nu og de kommende 4-5 år.

Op fra glasset svæver bagte pærer, hvid fersken, citron, friske hasselnødder, vanilje og strejf af flint. I munden toner ananas, citrus, vanilje, banan og ristede peberkorn frem sammen med diskrete noter af mild lakrids.

2 flasker Arakoon Chardonnay 2016
Arakoon kan mere end at producere nogle af McLaren Vales bedste røde. Deres Chardonnay er endnu et fantastisk godt køb, hvor du får masser af frugt, god kompleksitet, god men kontrolleret fad og en imponerende dybde for pengene.

Farven er flot gylden og duften kommer med æble, pære, ananas, vanilje og strejf af eg. Smagen domineres især af gule æbler og melon sammen med ristede mandler og indslag af vanilje.

Til prisen er Arakoon Chardonnay noget af det bedste og mest charmerende hvide, du kan få fingre i. Nydes med og uden mad i godt selskab.