Udskriv katalog
Hidalgo
-
Morenita Cream er et sammenstik af oloroso (på palomino fino) og pedro ximénez i forholdet 80/20, som har været turen gennem solera...
-
Dette er aromatisk, strågylden solera-lagret sherry, fremstillet på palomino fino. Kategorien hed før amontillado, men da denne st...
-
Marqués de Rodíl hører til den absolutte top inden for palo cortado; typen som kun sherry-kendere vil være bekendte med. So...
-
Bodegaen betragter denne vin som familiens relikvie, hvilket er en fejlvurdering – dette er en af vinverdenens relikvier. Maksimalt 150 (jep &n...
-
Fino-sherry produceres alene på druen palomino fino, som dyrkes på ekstremt kalkholdig jordbund (albariza) i det golde Syd-Spaniens n&arin...
-
Charito er Emilio Hidalgos friske manzanilla, fremstillet udelukkende af palomino-druer fra vinmarker omkring Sanlúcar de Barrameda. Det siges...
-
Mens de fleste sherryer tager udgangspunkt i palomino-druen, er denne sherry fremstillet af aromatiske håndhøstede, soltørrede ped...
-
Villapanés er navnet på Emilio Hidalgos mest lagrede aftapning af tør oloroso. Den kommer fra samme solera som ’Gobernador&r...
-
Hidalgo top-amontillado fra en solera grundlagt i 1874 - deraf navnet. Med Hidalgos strenge lagringskrav og meget beskedne produktion er gennemsnitsal...
-
Bodegas Emilio Hidalgo betragter Santa Ana Pedro Ximénez 1861 vin som familiens relikvie, hvilket er en undervurdering – dette er en af v...