Udskriv katalog
Antinori
-
Tignanello fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen, der typisk varer mellem 16 og 18 mån...
-
Tignanello fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen, der typisk varer mellem 16 og 18 mån...
-
Robert ParkerThe 2012 Solaia is the ultimate comfort wine: It serves as a beautiful monument to the potential of Italian wine. Let me give you some co...
-
Tignanello fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen, der typisk varer mellem 16 og 18 mån...
-
Tignanello fremstilles typisk af 80 % Sangiovese, 15 % Cabernet Sauvignon og 5 % Cabernet Franc. Lagringen, der typisk varer mellem 16 og 18 mån...
-
Robert Parker 100PThere is a magical infinity, a continuous loop of compatibilities, between the icon wines of Tuscany and the 2015 vintage. The stunn...
-
Solaia kombinerer sin intense frugt og varme, med en vidunderlig kompleksitet og mineralitet. Der er lag på lag af modne røde frugter og ...