Perrier-Jouët Grand Brut Champagne 75CL

339,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Bobler Champagne Perrier-Jouët NV 75CL
96 Guìa Gourmets
94 The Real Review
93 Wine Enthusiast
91 Wine Specator
91 International Wine Report

Huset Perrier Jouët blev startet i 1811 som et familieforetagende. I dag ejes huset af Pernod Ricard der har sat de tidligere dyder i højsædet igen. Perrier-Jouët og ikke mindst deres ”Belle Epoque” har altid været meget populære, ikke mindst hos Amerikanerne der er vilde med den blomsterbedækkede flaske. Perrier-Jouët Champagne Grand Brut har en bleg funklende gul farve. Den slående friskhed af blomster og frugtagtige dufte blandes med noter af vanilje og smør.

Duften lokker med noter af lime, clementinkvæde og hvide blomster med nuancer af kandiseret citronskal, kalksten og toast.

Smagen af kirsebær, blomme og bergamot blander sig med smagen af blomster fra frugttræer og kaprifolier samt noter af smør og vaniljesukker.Dvælende noter af grapefrugt, hvide ferskner, grønne pærer, æbletræer og grønne hasselnødder afrunder smagen.

Champagne Grand Brut fra Perrier-Jouëthar et højt indhold af druer fra Grand Cru- og 1. Cru-marker. Vinen er perfekt sammensat af elegancen fra Chardonnay, kraften fra Pinot Noir og frugten fra Pinot Meunier-druen. Hertil kommer at op til 20% af blendet består af såkaldt reserve vin (lagrede vine fra ældre årgange) og at Grand Brut flaskemodnes mere end dobbelt så lang tid som loven kræver, hvilket giver flot  kompleksitet og cremet fylde