Perrier-Jouët Blanc De Blancs Brut Champagne - gaveæske med 2 glas.

745,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Distrikt Volume
Frankrig Champagne Champagne Perrier-Jouët NV Epernay 75CL

Robert Parker 92P
The latest release of Perrier-Joët's NV Brut Blanc de Blancs is charming and expressive, bursting from the glass with aromas of crisp yellow orchard fruit, pear, white flowers and subtle hints of buttered toast. Medium to full-bodied, elegant and fine-boned, its pretty core of fruit is girdled by succulent acids, concluding with a delicately chalky finish.

Perrier-Jouët Blanc de Blancs er en pulserende, frisk champagne fyldt med sprød citrus og friske blomsternoter. Det er en hyldest til Maison Perrier-Jouët's emblematiske Chardonnay-drue, som den fortolker i en unik stil.

Her kommer flasken sammen med 2 flotte champagneglas glas leveret i  en smuk og eksklusiv gaveæske.

Om huset:
Pierre-Nicolas Perrier og Rose-Adélaïde Jouët delte en kærlighed til naturen og kunsten. Hun var en kultiveret ung kvinde fra en normannisk købmandsfamilie; han en mesterlig vinbonde og botaniker. Et år efter deres bryllup grundlagde de i 1811 Maison Perrier-Jouët: født af deres ønske om at skabe et Champagnehus der skilte sig ud.

Deres passion for kunst, natur og champagne er gået i arv gennem generationerne. Deres søn Charles Perrier, en botaniker som sin far, overtog huset i 1848. Familiens filosofi om kreativ frihed og en utraditionel iagttagelse af naturen er iboende i champagnens historie. Disse værdier former Champagnehuset den dag i dag, og udtrykkes bedst af det emblematiske anemonemotiv, som Emile Gallé designede til huset i 1902, og som pryder flere af deres flasker.

I dag ejes huset af Pernod Ricard, der har sat de tidligere dyder i højsædet igen. I 2020 blev Séverine Frerson den ottende kældermester, og første kvinde i denne stilling hos Perrier-Jouët.

Tro mod filosofien fra dets grundlæggere, som var kendt for deres progressive syn på naturlig vindyrkning, har Perrier-Jouët forpligtet sig til en miljømæssig ansvarlig forvaltning af sine Champagne-vinmarker. Perrier-Jouët-husets vinmarker har certifikatet ”Sustainable Viticulture in Champagne”, for bæredygtig dyrkning af regionens tre vigtigste druesorter: Chardonnay, Pinot Noir og Meunier. I 2016 blev Perrier-Jouët champagnevinmarkerne tildelt Frankrigs bedste miljøcertificering, HVE, for deres biodiversitet og økologiske standarder.