Pavillon de Léoville Poyferré 2015 - magnum

999,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 899,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 2277
999,00 Inkl. moms:
6 2277
999,00 Inkl. moms:
899,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Distrikt Volume
Frankrig Rød Bordeaux Château Leoville Poyferre 2015 Saint-Julien 150CL
90 Robert Parker

Pavillon de Poyferre er 2. vinen fra Château Leoville-Poyferre, og er lavet på unge vinstokke fra Château Leoville-Poyferres marker. Dermed samme exceptionelle terroir som vinene fra Château Leoville Poyferre.
Vinen er drikkemoden ved frigivelsen og kan lagres i 10-15 år. Flot bouquet af røde skovbær og kirsebær, peber, cigarkasse og klassiske toner af skovbund. Smagen er domineret af røde bær, hindbær og kirsebær og en snert af granatæble fulgt op af tobak og sort peber. 

Robert Parker 
The 2015 Pavillon de Leoville Poyferre is medium garnet-purple in color with a nose of black fruits, earth, olives and savory notions. Medium-bodied, firm and taut in the mouth, it has lovely vibrancy and pleasantly grainy tannins, finishing long and earthy.

Château Léoville Poyferré er beliggende 45 km nord-vest fra Bordeaux by i den vestlige del af Saint Julien – lige i hjertet af Médoc, hvor det var den største vingård under den franske revolution. Slottets historie går tilbage til 1638 og fik tidligt sin anerkendelse, da det i 1855 blev rangeret som 2. Cru. I 1920 blev ejendommen opkøbt af familien Cuvelier, som stadig styrer begivenhederne på slottet.
I dag tilhører imponerende 95 hektar ejendommen og de er tilplantet med 65 % Cabernet Sauvignon, 25 % Merlot, 8 % Petit Verdot og 2 % Cabernet Franc. Château Léoville Poyferré har et rent udtryk af frodig, moden frugt med koncentration og kraft. Aromaer af blåbær, krydderier og andre sorte bær, med trøfler og tobaksnoter kombineres med en sanselig tekstur. Vinen kan til nød drikkes ung efter flere timers dekantering. Den er dog for voldsom tannisk og kraftig, og er derfor bedst når den har ligget 10-15 år på flaske, hvilket varierer efter opbevaringsforhold og alder. I de bedste årgange vil vinen være bedst efter 15-35 år.