Pahlmeyer Jayson Red 2018

695,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 595,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 4752
695,00 Inkl. moms:
6 4752
695,00 Inkl. moms:
595,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Pahlmeyer 2018 Napa Valley 75CL

Jayson Pahlmeyers store fascination af vinene fra Bordeaux kommer også glimrende til udtryk her i Pahlmeyer Jayson Red. Winemaker Kale Andersen anvender 83,5% Cabernet Sauvignon, 9,5% Cabernet Franc, 4% Merlot, 5% Petit Verdot … og så lige 2,5% Malbec til at skabe en vin, der klart giver mindelser om fortræffelig Bordeaux, men i et mere uhøjtideligt og kraftigere Napa-snit.

Det er en vin, der slår armene ud og giver dig en lang, varm krammer. Her møder du kirsebær, solbær, saftige blommer, lakrids, violer, tørrede krydderurter … og et strejf af mørk chokolade, bergamot og appelsinskal.
Pahlmeyer Jayson Red er skabt til at drikke med det samme, men den modsætter sig på ingen måde nogle år på langs i kælderen eller reolen.

Pahlmeyer er med god grund et af de absolut mest berømte vinnavne fra Napa Valley. Manden bag er Jayson Pahlmeyer, der er født i det nordlige Californien og gjorde stor karriere som advokat … men interessen for vin og drømmen om egen vinproduktion hev ham til sidst væk fra retssalene og ud i vinmarkerne.

I starten producerede Pahlmeyer og hans team rødvin på basis af opkøbte druer altid af højeste kvalitet. Det gjorde de ualmindeligt godt … så godt at den første vin - 1986 Pahlmeyer Proprietary Red – fik hele 94 points af Robert Parker.

1989 var første år, Pahlmeyer producerede chardonnay. Succesen blev så stor, at årgang 1991 var udsolgt med det samme. En filmproducent fra Hollywood, der ville have vinen med i en film, gik derfor i første omgang forgæves. Men til sidst fik han fat i nogle flasker, så Demi Moore kunne forføre Michael Douglas med Pahlmeyer Chardonnay i blockbuster-filmen Afsløring. Hvis filmen Sideways nærmest fik tilintetgjort vindrikkernes lyst til merlot, så fik Afsløring efterspørgslen på Pahlmeyer til at eksplodere.

Siden 1999 haft egne marker – både i Napa Valley og i Sonoma. Det har i endnu højere grad gjort det muligt at producere vinene helt efter Pahlmeyers eget hoved – rigtigt godt hjulpet på vej af Californiens helt store ikoner såsom David Abreu og Helen Turley.

Glæd dig til nogle af de største og mest intense vinoplevelser fra Californien – skabt af livslyst, mod, hårdt arbejde og amerikansk drøm, når den er bedst.