Martin Ray Rosé of Pinot Noir, Russian River 2016 0,75

179,00 Inkl. moms Fra 139,00

Lagerstatus: På lager

91James Suckling
ELLER
James Suckling 91P
A beautiful and fresh rosé with peach and light strawberry character. Medium body, bright acidity and a long and crisp finish. Wet stone undertone.

Rosé på Pinot Noir fra Russian River i Californien.....ja, så er man da på rette spor. Lækre noter af lys fersken, nektarin, rød kirsebær og kandiseret jordbær, mens balancen bliver fastholdt  cantaloupe melon og noter fra appelsinskal.

Martin Ray er ekstremt selektiv i hvilke vinbønder som de handler med og modsat mange andre negociant virksomheder så er de med i markerne, selekterer druer, deltager i høsten og overvåger hele produktionen. Alle markerne behandles som individuelle Lots og lagres på små fade.
Ejeren Courtney Benham er en unik skikkelse, han er opvokset i San Joaquin Valley, hvor han stiftede bekendskab med landbrug, og da han i 1990 ”faldt ” over 1500 kasser af det legendariske Martin Ray Library Wine, blev han forelsket og købte rettighederne til navnet Martin Ray.
Courtney erkender, at stor vin er summen af mere end blot gode druer og en talentfuld Winemaker, det er resultatet af en effektiv, adræt helhed.
Den lille kerne af betroede medarbejdere får hjælp af sagkyndige konsulenter og top-tier avlere hvilket betyder Courtney har adgang til den bedste frugt og de bedste hjerner.

Ved køb afVarenrStk pris
14425
Inkl. moms: 179,00
64425
Inkl. moms: 179,00
Inkl. moms: 139,00