Martin Ray Pinot Noir Sonoma County 2018 75CL

249,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 199,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 4198
249,00 Inkl. moms:
6 4198
249,00 Inkl. moms:
225,00 Inkl. moms:
12 4198
249,00 Inkl. moms:
199,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Martin Ray Winery 2018 Sonoma County 75CL
94 James Suckling

Nøje udvalgt fra forskellige vinmarker i hele Russian River Valley alle beliggende omkring deres Winery på Laguna Road og fra hele Green Valley appellationen. 2016 årgangen var udfordrende på grund af tørke men producerede fantastisk frugt med lavere udbytter end de tidligere år. En ideel vækstsæson med moderate temperaturer og vejrforhold tillod vinstokkene at bibeholde den koncentrerede smag og enestående kvalitet.

Vinen er lagret i 11 måneder på en blanding af nye franske fade samt 1-2 år gamle fade.  

Smagsnoter
Næsen har noter af modne hyldebær, sorte kirsebær, aromatiske vilde roser og med lidt jordiske undertoner. De franske egetræsfade giver antydninger af cremet vanilje og toffee uden at dominere den saftige frugt.

James Suckling 94P
This is really fresh and clean with sliced dried strawberries, flowers and citrus. Medium-bodied, very poised and refined with a long, crisp finish. California brightness with French sensitivity.

Martin Ray er ekstremt selektiv i hvilke vinbønder som de handler med og modsat mange andre negociant virksomheder så er de med i markerne, selekterer druer, deltager i høsten og overvåger hele produktionen. Alle markerne behandles som individuelle Lots og lagres på små fade. Ejeren Courtney Benham er en unik skikkelse, han er opvokset i San Joaquin Valley, hvor han stiftede bekendskab med landbrug, og da han i 1990 ”faldt ” over 1500 kasser af det legendariske Martin Ray Library Wine, blev han forelsket og købte rettighederne til navnet Martin Ray. Courtney erkender, at stor vin er summen af mere end blot gode druer og en talentfuld Winemaker, det er resultatet af en effektiv, adræt helhed. Den lille kerne af betroede medarbejdere får hjælp af sagkyndige konsulenter og top-tier avlere hvilket betyder Courtney har adgang til den bedste frugt og de bedste hjerner.