Martin Ray Chardonnay Sonoma County 2017 0,75

199,00 pris ved 1. stk Inkl. moms pris fra 149,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb afVarenrStk pris
14197
199,00 Inkl. moms:
64197
199,00 Inkl. moms:
179,00 Inkl. moms:
124197
199,00 Inkl. moms:
149,00 Inkl. moms:
93James Suckling

En ærefuld hyldest til sit hjem i det ansete Russian River Valley, 30% nye franske egetræsfade og alle fade undergår Malolaktisk gæring for at sikre den rige mundfornemmelse, og for samtidig at opretholde sin sarte blomsteragtige aroma.

James Suckling 93P
A deep and layered white with cooked-apple, pineapple and banana aromas and flavors. Full-bodied, firm and very tight with lovely brightness and clarity. Stone and mineral undertones. Drink now.

Smagsnote
Denne vin har en unik balance mellem imødekommenhed og overraskende kompleksitet. Aroma af gyldne æbler, moden nektarin og honningmelon, vanille præg fra fadene som hæver vinen uden at overskygge dens naturlige karakter. Martin Ray er ekstremt selektiv i hvilke vinbønder som de handler med og modsat mange andre negociant virksomheder så er de med i markerne, selekterer druer, deltager i høsten og overvåger hele produktionen. Alle markerne behandles som individuelle Lots og lagres på små fade.

Ejeren Courtney Benham er en unik skikkelse, han er opvokset i San Joaquin Valley, hvor han stiftede bekendskab med landbrug, og da han i 1990 ”faldt ” over 1500 kasser af det legendariske Martin Ray Library Wine, blev han forelsket og købte rettighederne til navnet Martin Ray. Courtney erkender, at stor vin er summen af mere end blot gode druer og en talentfuld Winemaker, det er resultatet af en effektiv, adræt helhed. Den lille kerne af betroede medarbejdere får hjælp af sagkyndige konsulenter og top-tier avlere hvilket betyder Courtney har adgang til den bedste frugt og de bedste hjerner.