Martin Ray Cabernet Sauvignon Sonoma County 2014 Magnum

549,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 399,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 4594
549,00 Inkl. moms:
6 4594
549,00 Inkl. moms:
399,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Martin Ray Winery 2014 Sonoma County 150CL
94 James Suckling

Druerne er fra blandt andet de kølige Sonoma Mountains til de solrige bjergskråninger i Dry Creek Valley og den varmere Alexander Valley. De har formået at lave en Cabernet Sauvignon som fuldt ud afspejler det fantastiske potentiale, Sonoma County har som Cabernet Sauvignon producent. Man har fravalgt de mest køligere områder i Sonoma for at få mere frodige og koncentrerede vine.  2014 var udfordrende på grund af tørke men producerede fantastisk frugt men med lavere udbytte. En ideel høst med konsekvent moderate temperaturer og vejrforhold, tillod at vinstokkene og frugt leverede optimalt med koncentreret smag og enestående kvalitet.

Druerne er plukket om natten og i de tidlige morgentimer, lagret på 45 % nye franske egetræsfade i 14 måneder.

James Suckling 94P
This is cool on many levels with sweet tobacco, blackberry and currant. Stone, too. Full body, solid integrated tannins and a chewy finish, yet polished and gorgeous.

Smagsnoter
Vidunderlig kompleksitet i denne vin. Noter af vilde brombær, maraschino kirsebær, og friske salvieblade. Undervurder ikke de fantastiske integrerede tanniner.

Martin Ray er ekstremt selektiv i hvilke vinbønder som de handler med og modsat mange andre negociant virksomheder så er de med i markerne, selekterer druer, deltager i høsten og overvåger hele produktionen. Alle markerne behandles som individuelle Lots og lagres på små fade.Ejeren Courtney Benham er en unik skikkelse, han er opvokset i San Joaquin Valley, hvor han stiftede bekendskab med landbrug, og da han i 1990 ”faldt ” over 1500 kasser af det legendariske Martin Ray Library Wine, blev han forelsket og købte rettighederne til navnet Martin Ray. Courtney erkender, at stor vin er summen af mere end blot gode druer og en talentfuld Winemaker, det er resultatet af en effektiv, adræt helhed. Den lille kerne af betroede medarbejdere får hjælp af sagkyndige konsulenter og top-tier avlere hvilket betyder Courtney har adgang til den bedste frugt og de bedste hjerner.