Martin Ray Cabernet Sauvignon Napa Valley 2017 0,75

249,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 199,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 5388
249,00 Inkl. moms:
6 5388
249,00 Inkl. moms:
225,00 Inkl. moms:
12 5388
249,00 Inkl. moms:
199,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Martin Ray Winery 2017 Napa Valley 75CL

Druerne til denne vin kommer fra nogle af de bedste marker i Napa Valley, Coombsville, Rutherford og Stags Leap District. De har formået at lave en Cabernet Sauvignon som fuldt ud afspejler det fantastiske potentiale, Napa Valley har på vine baseret på Cabernet Sauvignon. Man har fravalgt de mest køligere områder i Napa Valley for at få mere frodige og koncentrerede vine. 2017 var udfordrende på grund af tørke men producerede fantastisk frugt men med lavere udbytte. En ideel høst med konsekvent moderate temperaturer og vejrforhold, tillod at vinstokkene og frugt leverede optimalt med koncentreret smag og enestående kvalitet.

Druerne er plukket om natten og i de tidlige morgentimer, lagret på 50 % nye franske egetræsfade i 16 måneder.

Smagsnoter
Vidunderlig kompleksitet i denne vin. Noter af vilde brombær, maraschino kirsebær, og friske salvieblade. Undervurder ikke de fantastiske integrerede tanniner.

Martin Ray er ekstremt selektiv i hvilke vinbønder som de handler med og modsat mange andre negociant virksomheder så er de med i markerne, selekterer druer, deltager i høsten og overvåger hele produktionen. Alle markerne behandles som individuelle Lots og lagres på små fade.Ejeren Courtney Benham er en unik skikkelse, han er opvokset i San Joaquin Valley, hvor han stiftede bekendskab med landbrug, og da han i 1990 ”faldt ” over 1500 kasser af det legendariske Martin Ray Library Wine, blev han forelsket og købte rettighederne til navnet Martin Ray. Courtney erkender, at stor vin er summen af mere end blot gode druer og en talentfuld Winemaker, det er resultatet af en effektiv, adræt helhed. Den lille kerne af betroede medarbejdere får hjælp af sagkyndige konsulenter og top-tier avlere hvilket betyder Courtney har adgang til den bedste frugt og de bedste hjerner.