Indlæser...

Lucien Albrecht Pinot Blanc Réserve 2018 75CL

SKU
5435
99,00 kr v. 6 stk. 119,00 kr v. 1 stk.
Ved køb afStk. pris (inkl. moms)
1119,00 kr
6119,00 kr99,00 kr

Druerne kommer fra nogle af de bedste vinmarker i Alsace og har været i hænderne...

Druerne kommer fra nogle af de bedste vinmarker i Alsace og har været i hænderne på en af områdets ældste og førende producenter – Lucien Albrecht.

Pinot Blanc er en let, frisk og frugtagtig drue, der ofte bruges som basisvin til Crémant d’Alsace. Albrechts Pinot Blanc Reserve er en glimrende madvin med en indbydende lys gul farve med en diskret bouquet af blomster og modne frugter samt en blød og behagelig frisk smag.

Har du set filmen Somm: Into the Bottle? Så ved du at vinene fra Alsace har en meget stor plads i hjerterne hos mange af verdens førende sommeliers. De falder alle for renheden. Kompleksiteten. Elegancen. Historien.

Vinene fra Lucien Albrecht er ingen undtagelse. Albrechts historie går helt tilbage til 1425, hvor Romanus Albrecht grundlagde vingården … mens Erik af Pommern var dansk konge. Gennem tiden har Albrecht stået bag mange af de fremskridt og innovative tiltag, der har været med til at skabe regionens fornemme ry. Albrecht er eksempelvis en af de tre grundlæggere af Crémant d’Alsace.

Albrecht skaber vin bl.a. fra flere hundreder år gamle Grand Cru marker – heriblandt Pfingstberg, Spiegel og Ollwiller.  Druerne er især Riesling, Gewürztraminer, Pinot Gris, som håndplukkes og presses i hele klaser. Lagring sker på rustfri ståltanke eller egetønder alt efter, hvilken drue og stil der arbejdes med.

Har du aldrig været i Alsace, så sæt det meget højt på listen. Det er et af verdens smukkeste vinområder og fyldt med blændende Michelin-restauranter. Tager du derned, er der alle muligheder for at smage vinene fra Albrecht. Det kan du læse meget mere om på lucien-albrecht.com.

Faktablad
Volume75CL
LandFrankrig
RegionAlsace
Producent Lucien Albrecht
Årgang2018
DruerPinot Blanc
KategoriHvid