Lucien Albrecht Gewurtztraminer Réserve 2020

139,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 115,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 5041
139,00 Inkl. moms:
6 5041
139,00 Inkl. moms:
115,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Hvid Alsace Lucien Albrecht 2020 75CL

Skabt af håndplukkede Gewürztraminer-druer fra flere af de bedste vimarker i Alsace og altid en fornøjelse.

I glasset fremstår vinen lys med høj densitet. Som altid med Gewürztraminer er aromaerne fremtrædende – fersken, abrikos, litchi, citrus, roser, honning og hvid peber. Smagen trækker honning, citrus, fersken med over fra duften og suppleres med solmoden melon og et strejf krydderier. 

Lucien Albrecht selv anbefaler vinen sammen med asiatisk, krydret mad. Vi er ikke uenige, men vil blot tilføje, at den også kan en hel del på egen hånd i varm sommerdag.

Har du set filmen Somm: Into the Bottle? Så ved du at vinene fra Alsace har en meget stor plads i hjerterne hos mange af verdens førende sommeliers. De falder alle for renheden. Kompleksiteten. Elegancen. Historien.

Vinene fra Lucien Albrecht er ingen undtagelse. Albrechts historie går helt tilbage til 1425, hvor Romanus Albrecht grundlagde vingården … mens Erik af Pommern var dansk konge. Gennem tiden har Albrecht stået bag mange af de fremskridt og innovative tiltag, der har været med til at skabe regionens fornemme ry. Albrecht er eksempelvis en af de tre grundlæggere af Crémant d’Alsace.

Albrecht skaber vin bl.a. fra flere hundreder år gamle Grand Cru marker – heriblandt Pfingstberg, Spiegel og Ollwiller.  Druerne er især Riesling, Gewürztraminer, Pinot Gris, som håndplukkes og presses i hele klaser. Lagring sker på rustfri ståltanke eller egetønder alt efter, hvilken drue og stil der arbejdes med.

Har du aldrig været i Alsace, så sæt det meget højt på listen. Det er et af verdens smukkeste vinområder og fyldt med blændende Michelin-restauranter. Tager du derned, er der alle muligheder for at smage vinene fra Albrecht. Det kan du læse meget mere om på lucien-albrecht.com.