Louis Roederer Brut Premier NV 75CL

299,00 pris ved 1. stk Inkl. moms pris fra 275,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 2861
299,00 Inkl. moms:
6 2861
299,00 Inkl. moms:
275,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Bobler Champagne Louis Roederer NV 75CL

Louis Roederers klassiske non-vintage Champagne, Brut Premier er et fremragende køb, som altid leverer et særdeles godt produkt til prisen. Koncentreret, fyldig men samtidig elegantChampagne, med en flor mousse! Når man ikke kan drikke Roederers prestige Champagne Cristal, er Brut Premier et godt alternativ.

Champagne Louis Roederer Brut Premier er i 2013 kåret som verdens bedste Non-Vintage Champagne af Decanter World Wine Awards, foran flere end 350 andre Champagner!

Brut Premier har en stor, umiddelbar, frugtrig duft og smag af eksotiske gyldne frugter, vanilje, mandler og ristet brød som afsluttes i en lang og kompleks eftersmag. Moussens bløde og cremede mundfølelse supplere den eminente syrerygrad smuk, og giver tilsammen en helstøbt champagne, som kræver mere end bare ét glas!

Louis Roederer blev grundlagt i 1776 og er et af de få tilbageværende uafhængige huse i Champagne, som stadig kontrolleres af grundlæggerens efterkommere. Roederers filosofi var og er, at den bedste måde man kan producere den bedste champagne på, var ved at kontrollere hele processen fra arbejdet i vinmarken, hen over høsten, gæringen af vinen og den efterfølgende vitale modning af de sarte bobler inde i flaskerne. Familien ejer efterhånden næsten 250 ha. vinmarker med Premier og Grand Cru status, og de har derfor ganske særlige forudsætninger for at producerer rigtig mange flasker på et interessant niveau. Det er Jean-Claude Rouzaud, (uddannet ønolog noget af en institution) som med sikker hånd tegner Champagne Roederer i dag. Omkring 60% Pinot Noir, 30% Chardonnay og 10% Pinot Meunier som efter gæringen blandes med op til 15% Vin de Reserve og derpå får lov til at samle sig i 6 måneder inden vinen tappes på flaske og modner i 42 måneder inden budfaldet skydes bort og den modtager en dosage på mellem 8-10 g. pr. liter.

Leveres i gaveæsker.