Leitz Zero Point Five Cabernet Alkoholfri
ZERO-POINT-FIVE Cabernet Sauvignon tilbyder en original karakter, der er ren og frisk med noter af solbær og brombær. Du vil også bemærke en smukt integreret tannin-struktur og en røget tør finish, som er ganske lang. Selvfølgelig vil en alkoholfri vin aldrig give den samme dybde, struktur og vægt som en vin med alkohol, men dette kommer ekstremt tæt på det, og det er simpelthen en alkoholfri vin, der smager af vin. Imponerende!
Vi anbefaler at parre denne alkoholfrie Cabernet Sauvignon med steg eller vildt.
Leitz' alkoholfrie Cabernet Sauvignon appellerer til dig, der værdsætter smagen og kompleksiteten af vin, men som søger et alkoholfrit alternativ. Denne nye ZERO-POINT-FIVE Cabernet er ikke kun alkoholfri på et meget lavt niveau, men også lav i fedt, lav i sukker og indeholder cirka en tredjedel af de kalorier, som traditionel vin med alkohol indeholder. Ved at fjerne alkoholen fjernes også de stofskifte-sænkende og dehydrerende virkninger, der er forbundet med den samt de mange risici, der følger med at være under indflydelse af alkohol.
En anden fordel ved ZERO-POINT-FIVE er, at de samme plante-forbindelser, der giver sundhedsmæssige fordele i vine med alkohol, også er blevet fundet i store mængder i alkoholfrie vine. Tiderne har ændret sig, og det har vores livsstil også; folk med øget sundhedsbevidsthed eller en religiøs baggrund; udpegede chauffører, kalorietællere samt vordende mødre har nu et alternativ at drikke - ZERO-POINT-FIVE, næsten nul alkohol.
ZERO-POINT-FIVE Cabernet Sauvignon tilbyder en original karakter, der er ren og frisk med noter af solbær og brombær. Du vil også bemærke en smukt integreret tannin-struktur og en røget tør finish, som er ganske lang. Selvfølgelig vil en alkoholfri vin aldrig give den samme dybde, struktur og vægt som en vin med alkohol, men dette kommer ekstremt tæt på det, og det er simpelthen en alkoholfri vin, der smager af vin. Imponerende!
Vi anbefaler at parre denne alkoholfrie Cabernet Sauvignon med steg eller vildt.
Leitz' alkoholfrie Cabernet Sauvignon appellerer til dig, der værdsætter smagen og kompleksiteten af vin, men som søger et alkoholfrit alternativ. Denne nye ZERO-POINT-FIVE Cabernet er ikke kun alkoholfri på et meget lavt niveau, men også lav i fedt, lav i sukker og indeholder cirka en tredjedel af de kalorier, som traditionel vin med alkohol indeholder. Ved at fjerne alkoholen fjernes også de stofskifte-sænkende og dehydrerende virkninger, der er forbundet med den samt de mange risici, der følger med at være under indflydelse af alkohol.
En anden fordel ved ZERO-POINT-FIVE er, at de samme plante-forbindelser, der giver sundhedsmæssige fordele i vine med alkohol, også er blevet fundet i store mængder i alkoholfrie vine. Tiderne har ændret sig, og det har vores livsstil også; folk med øget sundhedsbevidsthed eller en religiøs baggrund; udpegede chauffører, kalorietællere samt vordende mødre har nu et alternativ at drikke - ZERO-POINT-FIVE, næsten nul alkohol.
Historien om Leitz-vingård er virkelig spændende, da der findes dokumenter, der forbinder Leitz-familiens historie inden for vinproduktion helt tilbage til 1744.
Vingården blev fuldstændig ødelagt efter et bombeangreb under Anden Verdenskrig, men blev efterfølgende genopbygget af Josef Leitz. Derefter havde Josef's søn, Antonius Leitz, kortvarigt overtaget ejerskabet af vingården før sin tidlige død i 1966. Dette efterlod Antonius' kone med sin blomsterbutik, et hjem og selvfølgelig en vingård at drive.. Så det var først i 1985, da Johannes Leitz overtog vingården, at den igen blev et primært fokuspunkt. Efter Johannes tog fat på familiens virksomhed, formåede han at hæve ejendommen fra 2,9 hektar til de 140 hektar, vi ser i dag. I årenes løb har Johannes opnået national og international anerkendelse for sine enestående vine. Internationalt omfatter hans største markeder Norge, Sverige, Storbritannien og USA.
Vingårdens vækst har haft en positiv indflydelse på alle de forskellige vine, der produceres. Specifikt har Rüdesheims vinmarker Berg Schlossberg, Berg Rottland og Berg Kaisersteinfels fortsat deres tradition med at være blandt de bedste, tørre vine fra Tyskland. Alle Johannes' vine bærer hans individuelle signatur og viser den varierede storhed af det Rüdesheim-terroir, de er født fra.
Med al den vækst, Johannes har opnået, har han efterfølgende produceret de nye etiketter Dragonstone og EINS-ZWEI-DRY. Disse to succesfulde mærker er blevet anerkendt og har vundet "IF Communication Design Award 2009". I 2011 blev han udnævnt til "årets vinmager" af Gault Millau vinvejledning, og i de følgende år har Johannes med sin vingård formået at blive en af de mest populære tyske vinproducenter.
Disse internationale succeser har været en gevinst - dog er Johannes forblevet tro mod sine rødder og hjemland. Han har arbejdet tæt sammen med miljøministeriet for at genoprette de traditionelle terrasser over Rüdesheim i Berg Rottland og Berg Kaisersteinfels vinmarker og er meget tilfreds med at have sin søn Antonius, der tilslutter sig holdet som næste generation. En vidunderlig families historie fra Rheingau, der skal fortsættes...
Volume | 75CL |
---|---|
Alcohol | <0.5% |
Land | Tyskland |
Producent | Leitz |
Region | Rüdesheim |
Distrikt | Johannisberg |
Årgang | NV |
Druer | Cabernet Sauvignon |
Kategori | Rødvin |
Kollistørrelse | 6 |
Kollitype | OCC |