La Sanglière Apogee 2018 0,75

249,00 pris ved 1. stk Inkl. moms pris fra 199,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 4902
249,00 Inkl. moms:
3 4902
249,00 Inkl. moms:
199,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Distrikt Volume
Frankrig Rosé Côtes De Provence La Sanglière 2018 Provence 750

Wow....Cuvée Apogee er en frisk, floral og crémet rosé med imponerende længde. Her finder du den reneste smag af sommer med højrøde jordbær, friske hindbær, ribs og lyse kirsebær og saftige smagsnuancer af fersken og melon med et strejf af grapefrugt som tilfører fin syre til det samlede resultat. Denne elegante rosévin, hvor farven nærmer sig lyse rosenblade, har en flot afbalanceret syre og en god mineralitet.

Vinen er lavet på druerne Grenache, Cinsault og Rolle tilsat lidt Syrah og Tibouren, som er den lokale Provence drue. Mosten er kun kortvarigt i kontakt med skallerne, hvilket sikrer den lyse og elegante farve, som kendetegner rosévin fra Provence. En unik vinoplevelse.....og check lige flasken.....den fås ikke flottere.

Denne smukke lyse rosévin er holdt på neutrale tanke gennem hele vinificeringen for at bevare mest mulig frugt og elegance i den færdige vin.

Domaine de La Sangliere leverer det klassiske udtryk for Rosé vine fra Provence. Produktionsmetoden er klassisk og der dyrkes med respekt for naturen og naturligvis med organisk tilgang. Ejendommen nyder godt af daglig havbrise som også sikrer stabilt klima i vinterhalvåret.