L'Aventure Smagekasse (6 flasker)

5.825,00

4.695,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

Inkl. moms: 3.756,00

Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Volume
USA Smagekasse California Central Coast L'Aventure 2019 Smagekasse

Smagekasse med top anmeldte vine fra L'Aventure - her får du mulighed for at at smage alle deres top anmeldte vine.

Smagekassen indeholder følgende

  • 2 flaske L'Aventura Optimus 2019 (94P af Jeb Dunnuck)
  • 1 flaske L'Aventure Cote á Cote 2019 (100P af Jeb Dunnuck)
  • 2 flasker L'Aventure Cuvée Estate 2019 (100P af Jeb Dunnuck)
  • 1 flaske L'Aventure Cabernet Sauvignon 2019 (96-99P af Jeb Dunnuck)

L’Avenure Winery er eventyret om den rebelske franske winemaker Stephan Asseo, der søgte ud i verden, for at kunne udfolde sig frit uden stramme regler for dit og dat. Sammen med sin familie rejste han et helt år rundt til nogle af verdens bedste vinmarker – fra Sydafrika til Libanon og fra Argentina til Napa Valley. I Californien fandt han, hvad han ledte efter – Paso Robles med dens kalkholdige jord og maritime påvirkninger.

Det var i 1998, at familien Asseo slog sig ned i Paso Robles og grundlagde L’Aventure Winery, som klart har sin helt egen og spændende profil. Den kommer især til udtryk i form af Asseos ret unikke blends, hvor han lader Syrah, Cabernet Sauvignon og Petit Verdot spille sammen. Så vi er ude i ”Rhône møder Bordeaux”, hvilket han var blevet skudt for bare at tænke hjemme i Frankrig. Men de atypiske blends fungerer max og Asseos vine leverer varen år efter år. De er klart helt med oppe i toppen af Paso Robles mange fortræffeligheder, hvilket verdens førende anmeldere bekræfter igen og igen.

Man må endelig ikke forveksle det rebelske med mangel på skoling eller erfaring. Stephan Asseo er uddannet fra den bedste vinskole i Bourgougne tilbage i 1982 og har haft eksempelvis Chateau Fleur Cardinal og Chateau Robin i Cotes de Castillion i sin besiddelse. Det var så her at de stramme AOC-regler langsomt kvalte livet ud af ham. Men det ændrer ikke på, at manden i dén grad kan sin metier – lige fra arbejdet i marken til know-how’et omkring at skabe de perfekte blends.

Vi har fået i hans absolutte topvin L’Aventure Estate, der allerede tilbage i 2004 hentede 98 points hos Parker. Så er man ligesom i gang. Derudover har vi den, som startede det hele nemlig Optimus, der ligesom Estate er en super interessant blend med masser af kompleksitet og karakter. Vi tør godt love, at begge smager af eventyr af den bedste slags.