Krug 1998 magnum - gaveæske

12.995,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Frankrig Champagne Champagne Krug 1998 150CL
98 Wine & Spirits
98 WineSpectator

Robert Parker
Krug's 1998 Brut Vintage is an excellent choice for drinking today, as the classic Krug style is rich, alive and totally vivid. Honey, almonds, smoke, graphite and dried apricots are some of the many aromas and flavors found in this rich, enveloping Champagne. A wine of texture and depth, the 1998 impresses for its vinous personality and terrific balance. Lively veins of underlying acidity suggest the 1998 will drink well for many years to follow. This is one of the best bottles of the 1998 I have ever tasted. Anticipated maturity: 2012-2038.

Krug er uden tvivl et af verdens mest eksklusive Champagnehuse. Domænet er beliggende i Champagne-regionen i det nordøstlige Frankrig, og blev grundlagt i 1843 af tyskeren Johann-Joseph Krug. Hans drøm var at lave den bedste af den bedste Champagne, som kunne frigives hvert år uanset de årlige variationer i klimaet. En drøm som helt klart er gået i opfyldelse den dag i dag. Joseph Krugs filosofi, var at man ikke skulle opdele husets Champagne i hierarkier, og denne tankegang fastholder Krug i dag, hvor huset tilbyder syv forskellige Champagner, alle med deres helt eget udtryk, men uden at være opdelt i bestemte hierarkier. I stedet er det antallet af Champagnen, der bestemmer prisfastsættelsen.

Krug er Champagne med individualitet og stor personlighed. Som den nuværende kældermester Julie Cavil siger det bedst ”Vores job er, i en slurk at genforene den mest komplette sensoriske oplevelse, en Champagne kan tilbyde”. Noget som man i den grad må sige, at de lykkes med gang på gang hos Krug.

Champagnen gæres altid på egetræsfade, hvilket giver den karakteristiske rige, fyldige og nøddeagtige smag. Champagnen fra dette legendariske hus ældes med ynde og bør nydes ligeså.

Selvom domænet i 1999 blev solgt til luksuskoncernen Louis Vuitton-Möet-Hennessy (LVMH), er det stadig den sjette generation af Krug-familien Olivier Krug, der leder dette fantastiske Champagnehus. Dette er med til at sikre at husets autenticitet lever videre, og at Krugs Champagne stadig bliver lavet efter grundlæggeren Johann-Joseph Krugs principper.