Kistler Les Noisetiers Chardonnay 2016

895,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Hvid California North Coast Kistler Vineyards 2016 Sonoma Coast 75CL
91 Vinous

Vinous 91P
The 2015 Chardonnay Les Noisetiers is quite rich, which is hardly surprising given the personality of the year. Tropical fruit, dried pear, smoke, slate and orange blossom resonate on the palate. Richly textured and inviting, the 2015 will drink well right out of the gate. This is a gorgeous wine from Kistler, and also a terrific introduction to the vintage.

Beskrivelse af producenten 
Kistler Vineyards er en lille familieejet og – drevet vingård, beliggende i Russian River Valley. Kistler Vineyards blev etableret i 1978 på en ide om at lave overbevisende vine fra Californien. Steve Kistler og Mark Bixler mente, at bemærkelsesværdige og karakteristiske Chardonnays faktisk kunne dyrkes og produceres i Californien – en forestilling forud for sin tid. I de sidste 40 år har de forfulgt denne vision, uden at gå på kompromis. De har derfor specialiseret sig i produktionen af Chardonnay og også Pinot Noir.

Bill Price, som er mangeårig ejer af Durell Vineyards købte en andel i Kistler Vineyards af Steve Kistler i 2008, og Jason Kesner sluttede sig til Steve i kælderen i 2008, og overtog helt styringen i kælderen efter 2017, hvor Steve trak sig tilbage.

Størstedelen af vinmarkerne ejes og drives af Kistler Vineyards. De dyrkes omhyggeligt for at producere vine med intensitet og naturlig balance. Både Chardonnay og Pinot Noir er fremstillet ved hjælp af klassiske burgundiske teknikker. Vinene lagres i 11-18 måneder på fransk eg. Alle vinene bliver tappet ufiltreret. Vinene er produceret med fokus på de traditionelle teknikker, der fremkalder mineraliteten, og de fremstilles med så lidt indblanding som muligt. Som Kistler Vineyards selv formulerer denne tilgang: Vi ser, tager noter og vejleder mere, end vi åbenlyst handler eller griber ind. Vi har arbejdet hele året i vinmarkerne for denne frugt. Så på vingården fører vi den ganske enkelt gennem gæringen og ind i tønden så skånsomt som muligt.