Kings Ridge Riesling, Willamette Valley 2014

179,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 109,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 4858
179,00 Inkl. moms:
12 4858
179,00 Inkl. moms:
109,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Distrikt Volume
USA Hvid Oregon Kings Ridge 2014 Willamette Valley 75CL
90 Wine Enthusiast

Kings Ridge vinene er fra hjertet af Oregons Willamette Valley og udtrykker på bedste vis den unikke placering. Kings Ridge Riesling er en fokuseret og aromatisk vin som byder på masser af frugt og flot kompleksitet. Årgang 2014 startede varmt og man havde tidligt blomst i marken, som sammen med en meget stabil sæson gav optimale betingelser. De gode betingelser medførte både flot volumen men også en ekstraordinær kvalitet. 

Ekstremt detaljeret og klar næse pakket med skifertoner, knuste sten, citrusfrugt, æbler og pære. Smagen er både tør og elegant med skifertoner, fokuseret syre og flot renhed. Vinens finish er overvældende og med imponerender længde.

Wine Enthusiast 90P
This outstanding riesling brings a bouquet of rose petals and peaches. There’s enough bright acidity to push flavors of lime and grapefruit forward, and the wine drinks dry despite relatively low alcohol.

Endnu engang er det lykkedes os at finde en producent i USA hvor der virkelig er tale om value for Money - denne gang Union Wine Company fra Oregon. Union Wine Company, som producerer Underwood, Kings Ridge samt Alchemist har for længst etableret sig i USA som seriøs leverandør af super kvalitet og til priser hvor de fleste kan være med. Ryan Harms, som ejer Union Wine Company, flyttede til Oregon i 2001. Her arbejdede han som winemaker på en del “high end” Oregon vinhuse. I 2005 tog han springet og startede Union Wine Company. Målet var, og er stadig, at producere Oregon vine til de rigtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.