Jean Laurent Coquelicot Blanc de Blancs 2000 0,75

549,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

93WineSpectator

Årgang 2000 var et fantastisk år for Jean Laurent, og efter ca 10 års ældning er denne champagne nu klar til at blive drukket. Næsen er en indbydende med mangfoldige aromaer, som kan findes af toast, kiks, kaffe og honning. Champagnen føles frisk med imponerende kompleksitet og bør nydes ved kældertemperatur omkring 10 grader. Her i den specielle Seriegraphie Coquelicot udgave...

Jean Laurent producerer økologisk champagne som hans familie har gjort det i adskellige generationer i byen Celles-sur-Ource. Her er det traditionerne som tæller, og han er klart af den opfattelse, at terroir skal præge champagnen fra start til slut. Det samlede areal er på 39 hektar, hvoraf 30 hektar er plante coltant-manipulants, som er med i hele processen......lige fra mark til at champagnen forlader huset. Dette sikrer den helt unikke hus-stil som giver champagne med sjæl.

WineSpectator
Aromatic notes of apple blossom and honey lead the way in this creamy Champagne, which is firm and fresh, with a backbone of finely honed acidity. Apple pastry, lemon candy, pickled ginger and beeswax notes build to the finish.