Jean Laurent Brut Rosé Magnum

Jean Laurent Brut Rosé Magnum

Inkl. moms Fra 479,00

Lagerstatus: På lager

92Robert Parker
92Winespectator
91Vinous
ELLER

Denne Rosé smager bare himmelsk. Kig på farven, og men kommer i fantastisk humør. Flot rød farve med orange skær, aromaer af læder, kaffe, marmelade, masser af røde frugter. Dette re champagnen som fungerer til alt.....brug den som aperitif, til at ledsage fisk, kylling ellers rødt kød......eller brug den til osten. 100% Pinot Noir med en gennemsnitlig alder på stokkene på 20 år. De ældste er 50+ år.

Jean Laurent producerer økologisk champagne som hans familie har gjort det i mere end 1000 år i byen Celles-sur-Ource. Her er det traditionerne som tæller, og han er klart af den opfattelse, at terroir skal præge champagnen fra start til slut. Det samlede areal er på 39 hektar, hvoraf 30 hektar er plantet med Pinot Noir mens 9 hektar dyrkes med Chardonnay. Han tilhører den gruppe af producenter - recoltant-manipulants, som er med i hele processen......lige fra mark til at champagnen forlader huset. Dette sikrer den helt unikke hus-stil som giver champagne med sjæl. Anmelderne står i kø for at rose hans cuveer...se blot her:

Robert Parker
The NV Brut Rose is a powerful is a dry, austere, long, medium to full-bodied ros&eacute that screams "serious." Flavors of strawberries, wet stones, and tomato skins are found in this impressively endowed, structured, well-delineated effort. I was very impressed with the wines I tasted from Laurent this year. These Champagnes all possess striking perfume, expressive fruit and a fine sense of harmony. 

Ved køb afVarenrStk pris
11160
Inkl. moms: 599,00
61160
Inkl. moms: 599,00
Inkl. moms: 479,00