Janzen Estate Napa Valley Cabernet Sauvignon 2013 0,75

499,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 399,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 3062
499,00 Inkl. moms:
6 3062
499,00 Inkl. moms:
449,00 Inkl. moms:
12 3062
499,00 Inkl. moms:
399,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Bacio Divino 2013 Napa Valley 75CL
92 Wine Enthusist

Cabernet fra Rutherford og Oakville i Napa mødes her og skaber en dyb granatrød vinoplevelse af de større. Vinen har ligget på fransk eg – 60% nye fade - i 21 måneder, før den ramte flaskerne.

Første årgang så dagens lys i 2004 og her i den markante 2013-årgang bliver den ikke meget større. Intense noter af blommer, sorte kirsebær, lidt solbærlikør, morbær, ribs, tørrede Provence-krydderier og et hint af cigarkasse. Det hele spundet forbilledligt sammen af tanniner i fuldendt balance.  

WineEnthusiast
A potpourri of dried sage, gunpowder, black pepper and leather provide a robust, fullbodiedand brawny experience in this wine crafted from vineyards across the valley. It hasblack fruit flavors and a savory personality wrapped in big, sturdy tannins that shouldmellow in due time. Drink now through 2023. Cellar Selection.

I den østlige del af Napa Valley, nærmere bestemt i det latterligt smukke område Dutch Henry Canyon, ligger vinmarkerne, der hører til Bacio Divino. Her har Claus og Diane Jantzen ført deres drøm om en familievingård ud i livet … med bjergtagende resultater til følge.

Drømmen tog for alvor fart i de 12 år, hvor Claus i dén grad var med til at gøre Caymustil en af de absolut største og mest anerkendte producenter i Napa Valley. I 1993 tog Claus og Diane så springet og har henrykket vinanmeldere over hele verden lige siden.

Bacio Divino er et familieforetagende med stort F, hvor også den nu voksne søn Kyle er med i alt. Han voksede op med forældrenes wine dinners og kunne nærmest håndtere en proptrækker, før han kunne tale. I dag er han med hele vejen fra at beskære vinstokke til at skabe de forskellige blandinger.

Hovedfokus for Bacio Divino var fra start Cabernet Sauvignon men med tiden har Sangiovese, Syrah og Merlot også fået roller at spille - enten i rene udgaver eller i blandinger. I dag producerer Bacio Divino hele syv forskellige vine … alle fantastiske på deres måde. Du finder dem alle sammen hos os og du kan godt begynde at glæde dig.