Janzen Cloudy's Cabernet Sauvignon 2014 0,75

999,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 799,00

Lagerstatus: Ikke på lager

Ved køb af Varenr Stk pris
1 4626
999,00 Inkl. moms:
6 4626
999,00 Inkl. moms:
799,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Bacio Divino 2014 Napa Valley 75CL
94-96 Robert Parker

Cloudy’s Vineyard blev anlagt i 1999 og var på grund af dens fjerne placering og stejle skråninger lidt af et knoklearbejde. Men det har det været værd. Oppe i 120 meters højde er morgentemperaturerne nemlig en anelse køligere, hvilket giver druerne nogle anderledes og attraktive bjergkarakteristika.

En dyb, lilla farve er første indtryk vinen giver i glasset. Det følges op en kaskade af duft- og smagsindtryk. Blåbær, brombær, solbærlikør, korender, læder, cigarkasse, violer … sammen med cola, root beer og kaffe med fløde. Og du kan sikkert finde endnu mere selv. Skabt til at nyde nu … eller om 30 år.

Robert Parker 94-96
Even better is the 2014 Cabernet Sauvignon Cloudy’s Vineyard, which ratchets up the level of concentration to something even beyond Beckstoffer with notes of graphite, crushed rock, white flowers, blueberries, black raspberries, camphor and subtle oak. It is deep, full-bodied and multidimensional with sweet tannin and low acidity. It should drink beautifully for the next 20-25 years.

I den østlige del af Napa Valley, nærmere bestemt i det latterligt smukke område Dutch Henry Canyon, ligger vinmarkerne, der hører til Bacio Divino. Her har Claus og Diane Jantzen ført deres drøm om en familievingård ud i livet … med bjergtagende resultater til følge.
Drømmen tog for alvor fart i de 12 år, hvor Claus i dén grad var med til at gøre Caymus til en af de absolut største og mest anerkendte producenter i Napa Valley. I 1993 tog Claus og Diane så springet og har henrykket vinanmeldere over hele verden lige siden.

Bacio Divino er et familieforetagende med stort F, hvor også den nu voksne søn Kyle er med i alt. Han voksede op med forældrenes wine dinners og kunne nærmest håndtere en proptrækker, før han kunne tale. I dag er han med hele vejen fra at beskære vinstokke til at skabe de forskellige blandinger.

Hovedfokus for Bacio Divino var fra start Cabernet Sauvignon men med tiden har Sangiovese, Syrah og Merlot også fået roller at spille - enten i rene udgaver eller i blandinger. I dag producerer Bacio Divino hele syv forskellige vine … alle fantastiske på deres måde. Du finder dem alle sammen hos os og du kan godt begynde at glæde dig.