Janzen Beckstoffer To Kalon Cabernet Sauvignon 2012 0,75

1.495,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Bacio Divino 2012 Napa Valley 75CL
95 Robert Parker

Andy Beckstoffer’s To Kalon Vinyard i Oakville regnes for at være blandt de absolut bedste vinmarker i hele Napa Valley … hvis ikke den bedste. Vinene her fra har alle dage været berømte for deres ufattelige elegance og finesse.

Efter 26 måneder udelukkende på helt nye franske egefade fremstår den mørk som blæk og med fantastiske noter af rød frugt, solbærlikør, blåbær, grafit, skovbund hvide blomster, glødende trækul, tobak, mælkechokolade og te. Fremragende nu … og de næste 30 år.

Robert Parker 95P
I thought the Jenzen Cabernet Sauvignons showed brilliantly. The 2012 Janzen Beckstoffer To Kalon Vineyard Cabernet Sauvignon has a dense purple color followed by notes of creosote, burning embers, wood spice, forest floor, blackberry and cassis. It is full-bodied with great intensity and a long, rich, concentrated finish.

I den østlige del af Napa Valley, nærmere bestemt i det latterligt smukke område Dutch Henry Canyon, ligger vinmarkerne, der hører til Bacio Divino. Her har Claus og Diane Jantzen ført deres drøm om en familievingård ud i livet … med bjergtagende resultater til følge.
Drømmen tog for alvor fart i de 12 år, hvor Claus i dén grad var med til at gøre Caymus til en af de absolut største og mest anerkendte producenter i Napa Valley. I 1993 tog Claus og Diane så springet og har henrykket vinanmeldere over hele verden lige siden.

Bacio Divino er et familieforetagende med stort F, hvor også den nu voksne søn Kyle er med i alt. Han voksede op med forældrenes wine dinners og kunne nærmest håndtere en proptrækker, før han kunne tale. I dag er han med hele vejen fra at beskære vinstokke til at skabe de forskellige blandinger.

Hovedfokus for Bacio Divino var fra start Cabernet Sauvignon men med tiden har Sangiovese, Syrah og Merlot også fået roller at spille - enten i rene udgaver eller i blandinger. I dag producerer Bacio Divino hele syv forskellige vine … alle fantastiske på deres måde. Du finder dem alle sammen hos os og du kan godt begynde at glæde dig.