Hartford Smagekasse, Californien (12 flasker)

9.110,00

6.995,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Inspirerende smagekasse fra Hartford med fremragende og flot anmeldte vine Chardonnay.

Kassen indeholder 12 flasker fordelt på

  • 1 flaske Stone Cote Chardonnay 2015 (98P af Jeb Dunnuck)
  • 2 flasker Seascape Chardonnay 2015 (96P af Robert Parker)
  • 1 flaske Fourt Hearts Chardonnay 2017 (96P af Robert Parker)
  • 2 flasker Fog Dance Pinot Noir 2016 (94+ af Robert Parker)
  • 1 flaske War Princess Pinot Noir 2015 (94+ af Robert Parker)
  • 1 flaske Lands Edge Pinot Noir 2015 (95P af Robert Parker)
  • 1 flaske Macleans Pinot Noir 2015 (96P af Jeb Dunnuck)
  • 1 flaske Jennifer Pinot Noir 2015 (96+ af Robert Parker)
  • 2 flasker Arrendell Pinot Noir 2015 (95P af Jeb Dunnuck)

Hartford Family Winery fra Russian River Valley i Sonoma County er en af vores helt store opdagelser de senere år. Sjældent har vi oplevet et vinhus med så høje ratings flyve så langt under radaren. Men nu er de her og du kan godt glæde dig til californisk Pinot Noir, Zinfandel og Chardonnay af absolut højeste klasse.

Mange af de helt store vinanmeldere har i flere år haft et særdeles godt øje til Hartford. Både Parker, Wine Spectator, Jeb Dunnuck, Wine Enthusiast og Vinous er hvert år helt oppe at ringe over vinene fra Hartford, hvilket med al tydelighed kan aflæses i deres ratings. Og vi forstår dem i dén grad.

Det skal lige med, at Det Hvide Hus deler begejstringen fuldt ud og har haft Hartford-vine på bordet ved et utal af officielle middage … bare lige for at understrege over for gæsterne, hvad landet formår.

Don og Jennifer Hartford er parret bag det hele. De startede op i 1994 og er involveret i alt fra arbejdet i vinmarkerne og vinkælderen til salg og marketing. Jennifers far er i øvrigt Jess Jackson, som grundlagde Kendall-Jackson i 1982 og er blandt de helt store vinproducenter i Californien. Så det kommer ikke fra fremmede.

Som winemaker har de hyret Jeff Stewart, som de sidste 25 år har tryllet med Pinot Noir, Zinfandel og Chardonnay i Russian River Valley. Hos Hartford har han at gøre med druer fra meget forskellige marker, der ligger køligere, højere og mere ufremkommeligt, end hvad der er normalt. Så køligt, at frugten først er klar til høst hen i november. Som de siger hos Hartford: “High Risk, High Reward, Single Vineyard Wines.” Med andre ord ... they walk that extra mile ... og det giver gang på gang resultater helt i top.  

Der produceres relativt lave mængder af hver vin, men vi har danset og sunget op til flere sange for at få nogle kasser til Danmark. Det er så lykkedes nu og vi har kun problemer med at holde armene nede.

Læs meget mere om Hartford på hartfordwines.com og læg lige mærke til, at det er muligt at besøge stedet, hvis du nu alligevel er på de kanter.