Hartford Russian River Zinfandel 2019

549,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 439,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 7148
549,00 Inkl. moms:
6 7148
549,00 Inkl. moms:
439,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California North Coast Hartford 2019 Sonoma County 75CL
94 Jeb Dunnuck

Eminent Russian River Zin blend skabt på druer fra fem forskellige marker, hvor stokkene i gennemsnit er over 100 år gamle. Udbyttet er lavt, men til gengæld er kvaliteten høj. Det samme er alkoholprocenten, der rammer de 16, men uden på nogen måde at være dominerende.

Winemaker Jeff Stewart lod vinen modne i 16 måneder på franske egefade, hvor lidt under halvdelen var nye. Ingen klaring eller filtrering.

Farven er til den dybe, mørke side og duften slipper friske brombær, blåbær, mørke kirsebær, bojsenbær, krydderier og læder løs. Smagen kredser især om brombær, mokka, muskatnød, kanel og sender mod slutningen noter af lakrids og friskkværnet peber afsted. Forrygende nu og de næste 5 års tid.

Jeb Dunnuck
The 2019 Zinfandel Russian River Valley is a gem and certainly a great candidate for those looking for a great Zinfandel, or those interested in the style and quality of this great estate. Classic red and blue fruits, sandalwood, cigar wrapper, and candied violets dominate the bouquet, and it's medium to full-bodied, with considerable structure, good purity, and a great finish. It will have 8-10 years of prime drinking.

Hartford Family Winery fra Russian River Valley i Sonoma County er en af vores helt store opdagelser de senere år. Sjældent har vi oplevet et vinhus med så høje ratings flyve så langt under radaren. Men nu er de her og du kan godt glæde dig til californisk Pinot Noir, Zinfandel og Chardonnay af absolut højeste klasse.

Mange af de helt store vinanmeldere har i flere år haft et særdeles godt øje til Hartford. Både Parker, Wine Spectator, Jeb Dunnuck, Wine Enthusiast og Vinous er hvert år helt oppe at ringe over vinene fra Hartford, hvilket med al tydelighed kan aflæses i deres ratings. Og vi forstår dem i dén grad.

Det skal lige med, at Det Hvide Hus deler begejstringen fuldt ud og har haft Hartford-vine på bordet ved et utal af officielle middage … bare lige for at understrege over for gæsterne, hvad landet formår.

Don og Jennifer Hartford er parret bag det hele. De startede op i 1994 og er involveret i alt fra arbejdet i vinmarkerne og vinkælderen til salg og marketing. Jennifers far er i øvrigt Jess Jackson, som grundlagde Kendall-Jackson i 1982 og er blandt de helt store vinproducenter i Californien. Så det kommer ikke fra fremmede.

Som winemaker har de hyret Jeff Stewart, som de sidste 25 år har tryllet med Pinot Noir, Zinfandel og Chardonnay i Russian River Valley. Hos Hartford har han at gøre med druer fra meget forskellige marker, der ligger køligere, højere og mere ufremkommeligt, end hvad der er normalt. Så køligt, at frugten først er klar til høst hen i november. Som de siger hos Hartford: “High Risk, High Reward, Single Vineyard Wines.” Med andre ord ... they walk that extra mile ... og det giver gang på gang resultater helt i top.  

Der produceres relativt lave mængder af hver vin, men vi har danset og sunget op til flere sange for at få nogle kasser til Danmark. Det er så lykkedes nu og vi er meget beæret over at tilføje Hartford til vores portefølje..

Læs meget mere om Hartford på hartfordwines.com og læg lige mærke til, at det er muligt at besøge stedet, hvis du nu alligevel er på de kanter.