Indlæser...

Hartford Court Russian River Pinot Noir 2019

SKU
5301
375,00 kr v. 6 stk. 449,00 kr v. 1 stk.
Ved køb afStk. pris (inkl. moms)
1449,00 kr
6449,00 kr375,00 kr
Ikke på lager

Winemaker Jeff Stewarts forrygende Pinot Noir blend med druer fra egne og gode naboers marker...

Winemaker Jeff Stewarts forrygende Pinot Noir blend med druer fra egne og gode naboers marker i Green Valley, Laguna Ridge og Sebastopol. Value for money og giver en fin intro til, hvad Hartford kan med enkeltmark Pinot Noir … og det er ikke så lidt!

Duften kommer med mørke kirsebær, solbær, jordbær, tranebær plus indslag af pinjeskov, violer og muld. Smagen er klart mere intens Russian River end forfinet Bourgogne … og stjæler mange af noterne fra duften og lægger et let saltet præg oveni. Finishen slipper dig ikke lige med det samme og man har mest lyst til at beholde glasset i hånden.

Klar til fest nu og de næste fem år.

Jeb Dunnuck
Readers looking for an incredibly charming, delicious Pinot Noir that’s going to deliver the goods should check out the 2019 Pinot Noir Russian River Valley from Hartford Court. Revealing a translucent ruby/plum color, it has a wonderful nose of spiced red and black fruits, candied violets, orange blossom, and incense. Medium-bodied on the palate, it’s wonderfully balanced, with soft, supple tannins, nicely integrated acidity, and a great finish. Drink this beauty any time over the coming 5-6 years. 
This beautiful wine competes with wines costing 2-3 times the price.

Hartford Family Winery fra Russian River Valley i Sonoma County er en af vores helt store opdagelser de senere år. Sjældent har vi oplevet et vinhus med så høje ratings flyve så langt under radaren. Men nu er de her og du kan godt glæde dig til californisk Pinot Noir, Zinfandel og Chardonnay af absolut højeste klasse.

Mange af de helt store vinanmeldere har i flere år haft et særdeles godt øje til Hartford. Både Parker, Wine Spectator, Jeb Dunnuck, Wine Enthusiast og Vinous er hvert år helt oppe at ringe over vinene fra Hartford, hvilket med al tydelighed kan aflæses i deres ratings. Og vi forstår dem i dén grad.

Det skal lige med, at Det Hvide Hus deler begejstringen fuldt ud og har haft Hartford-vine på bordet ved et utal af officielle middage … bare lige for at understrege over for gæsterne, hvad landet formår.

Don og Jennifer Hartford er parret bag det hele. De startede op i 1994 og er involveret i alt fra arbejdet i vinmarkerne og vinkælderen til salg og marketing. Jennifers far er i øvrigt Jess Jackson, som grundlagde Kendall-Jackson i 1982 og er blandt de helt store vinproducenter i Californien. Så det kommer ikke fra fremmede.

Som winemaker har de hyret Jeff Stewart, som de sidste 25 år har tryllet med Pinot Noir, Zinfandel og Chardonnay i Russian River Valley. Hos Hartford har han at gøre med druer fra meget forskellige marker, der ligger køligere, højere og mere ufremkommeligt, end hvad der er normalt. Så køligt, at frugten først er klar til høst hen i november. Som de siger hos Hartford: “High Risk, High Reward, Single Vineyard Wines.” Med andre ord ... they walk that extra mile ... og det giver gang på gang resultater helt i top.  

Der produceres relativt lave mængder af hver vin, men vi har danset og sunget op til flere sange for at få nogle kasser til Danmark. Det er så lykkedes nu og vi er meget beæret over at tilføje Hartford til vores portefølje..

Læs meget mere om Hartford på hartfordwines.com og læg lige mærke til, at det er muligt at besøge stedet, hvis du nu alligevel er på de kanter.

Faktablad
Volume75CL
LandUSA
RegionCalifornia
Sub RegionNorth Coast
Producent Hartford
DistriktSonoma County
Sub distriktRussian River Valley
Årgang2019
DruerPinot Noir
KategoriRød
Jeb Dunnuck'This beautiful wine competes with wines costing 2-3 times the price'
Jeb Donnuck94
Du vil også kunne lide