Hartford Court Russian River Chardonnay 2018

369,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 6 stk. 275,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 5300
369,00 Inkl. moms:
6 5300
369,00 Inkl. moms:
275,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Hvid California North Coast Hartford 2018 Sonoma County 75CL
92 Jeb Dunnuck
91+ Robert Parker

En mega elegant Chardonnay-entré fra winemaker Jeff Stewart lavet på druer fra alle Hartfords egne marker i Russian River Valley. Alle marker dyrkes økologisk … og klaring plus filtrering er bandlyst.
Farven er medium gylden, som gemmer på duftnoter citrusolie, grønne æbler, pære, jasminblomster og kaprifolium. I munden dukker der billeder op af citronbolsjer, frisk kiwi, bagte pærer, ananas og mod slutningen melder lette strejf af krystalliseret ingefær sin ankomst. Det spiller max!

Value for money, der er helt på toppen nu og de næste 4 års tid.

Robert Parker
Already bottled, the 2018 Chardonnay Russian River Valley sings of fresh Bosc pears, white peaches and pink grapefruit with hints of powdered ginger, shaved almonds and white pepper. Medium-bodied, the palate has great vibrancy and juiciness with effortless fruit expression and lovely savory layers on the finish. I wish all Chardonnays at this price point tasted this good!

Jeb Dunnuck
Leading off the Chardonnays (there are two early release 2018s), the appellation 2018 Chardonnay Russian River Valley is a great introduction into the wines of this estate and has a richer, expansive, medium to full-bodied style offering lots of golden apple, musky pineapple, brioche, and honeysuckle aromas and flavors. It's a textured, beautifully balanced, superb appellation Chardonnay to enjoy over the coming 4-5 years.

Hartford Family Winery fra Russian River Valley i Sonoma County er en af vores helt store opdagelser de senere år. Sjældent har vi oplevet et vinhus med så høje ratings flyve så langt under radaren. Men nu er de her og du kan godt glæde dig til californisk Pinot Noir, Zinfandel og Chardonnay af absolut højeste klasse.

Mange af de helt store vinanmeldere har i flere år haft et særdeles godt øje til Hartford. Både Parker, Wine Spectator, Jeb Dunnuck, Wine Enthusiast og Vinous er hvert år helt oppe at ringe over vinene fra Hartford, hvilket med al tydelighed kan aflæses i deres ratings. Og vi forstår dem i dén grad.

Det skal lige med, at Det Hvide Hus deler begejstringen fuldt ud og har haft Hartford-vine på bordet ved et utal af officielle middage … bare lige for at understrege over for gæsterne, hvad landet formår.

Don og Jennifer Hartford er parret bag det hele. De startede op i 1994 og er involveret i alt fra arbejdet i vinmarkerne og vinkælderen til salg og marketing. Jennifers far er i øvrigt Jess Jackson, som grundlagde Kendall-Jackson i 1982 og er blandt de helt store vinproducenter i Californien. Så det kommer ikke fra fremmede.

Som winemaker har de hyret Jeff Stewart, som de sidste 25 år har tryllet med Pinot Noir, Zinfandel og Chardonnay i Russian River Valley. Hos Hartford har han at gøre med druer fra meget forskellige marker, der ligger køligere, højere og mere ufremkommeligt, end hvad der er normalt. Så køligt, at frugten først er klar til høst hen i november. Som de siger hos Hartford: “High Risk, High Reward, Single Vineyard Wines.” Med andre ord ... they walk that extra mile ... og det giver gang på gang resultater helt i top.  

Der produceres relativt lave mængder af hver vin, men vi har danset og sunget op til flere sange for at få nogle kasser til Danmark. Det er så lykkedes nu og vi er meget beæret over at tilføje Hartford til vores portefølje..

Læs meget mere om Hartford på hartfordwines.com og læg lige mærke til, at det er muligt at besøge stedet, hvis du nu alligevel er på de kanter.