Gutzler Spätburgunder Rotwein Trocken Gutswein 2018 75CL

159,00 pris ved 1. stk Inkl. moms pris fra 129,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 4870
159,00 Inkl. moms:
6 4870
159,00 Inkl. moms:
129,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
Tyskland Rød Rheinhessen Weingut Gutzler 2018 75CL
* * * * * / 91P Jyllandsposten

Det ultimative bevis på spätburgunders fremskridt i Tyskland. Gutzler har lavet en lige-i-fjæset-frugtig, herligt ren spätburgunder uden mærkbar indflydelse af fad. En osende pinot-næse råber nærmest ”BOURGOGNE” med sommermodne vilde hindbær og granatæblekerner og blød, blid smygende pinot-slankhed, der trækker til Tysklands lidt køligere forhold. Gutzlers visitkort og det er sat med versaler!

Jyllandsposten
En rigtig festabe af en pinot med en herlig lys kalket frugt og floral elegance. Næsen er let og luftig med en let pebret og saftspændt karakter. Dufter af smultron, urter, fadkrydderi og en smule bålrøg. Pokker letløbende, spillevende syre i fokus og finkornede tanniner, der bider fra sig i finalen og giver retning til al den sødmefulde frugt. 

Kan man ønske sig bedre placering end Gundheim, smørhullet midt i det kalkstensprægede bakkede Wonnegau i Rheinhessen. Weingut Gutzler har de seneste år støt og sikkert hævet sig til toppen af riesling- og spätburgundereliten i et område, hvor gennemsnitskvaliteten er skyhøj, men Gutzler har bevaret priserne i bund. Unge Michael Gutzler styrer sammen med faderen Gerhard de godt 13 ha med udgangspunkt i topmarker som Brunnenhäuschen og Morstein ved Westhofen og ikke mindst den legendariske Liebfrauenstift Kirchenstück lige midt i domkirkebyen Worms. Michael Gutzler er mesterlig i blid håndtering af spätburgunder og giver riesling lang bærmekontakt for maksimal smagsrigdom, men alt forbliver skræmmende præcist og skarpt. Gutzler er stadig et insider’s tip, men ikke længe endnu!