Guido Porro Barolo Vigna Rionda 2016 Magnum

Klassisk Barolo næse med toner af modne skovjordbær, roser, tjære, tobak, sandeltræ og tørre krydderier....

Klassisk Barolo næse med toner af modne skovjordbær, roser, tjære, tobak, sandeltræ og tørre krydderier.

2016 er en god og varm årgang i Barolo, hvor en lang modningsperiode gav perfekt balancerede og elegante vine med flotte modne tanniner. Vinen besidder en fantastisk rød frugt, og slutter med Serralungas mørke toner af tobak og tørre krydderier. 2016’eren udmærker sig ved at være meget tilgængelig allerede nu, en usædvanlig elegant og charmerende Barolo.

2016 er en enestående god årgang i Barolo og den bedste årgang nogensinde for Guido Porro. 2016’erne er mere strukturerede og friskere end 2015’erne, frugten er mere elegant og terroiret træder tydeligere frem.

Vinen gærer på ståltanke og lagres efterfølgende på store gamle slavonske egefade i 24 måneder.

Leveres i original trækasse.

Guido Porro er en beskeden bondemand, som er fuldstændig upåvirket af, at han efterhånden har bevæget sig op i Barolos absolutte superliga. Han er 3. generation Porro, som laver vin, og han laver nogle af de mest klassiske og anmelderroste vine i Serralunga D’Alba. Vinmarkerne dyrkes økologisk og der svovles meget lidt, men Guido skilter ikke med det. Guido’s 82-årige far Guido Sr. arbejder stadig hver evig eneste dag i vinmarken fra 6.00-12.00 , kun afbrudt af to årlige ferieuger – de er ikke lavet af chokolade på de kanter!

Faktablad
Volume150CL
LandItalien
RegionPiemonte
Producent Guido Porro
DistriktSerralunga d'Alba
Sub distriktBarolo
Årgang2016
DruerNebbiolo
KategoriRød