Fortrolighedspolitik

Persondatapolitik – kunder

Her kan du læse, hvordan FineWines ApS håndterer personoplysninger. 

 

Dataansvarlig

FineWines ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen. 

Vores kontaktoplysninger er:

FineWines ApS

Nymarksgaard

Fredtoftevej 2

2980 Kokkedal

CVR-nr.: 27490441

Telefon: +45 50 10 11 10

Per Østergaard (dataansvarlig)

E-mail: per@finewines.dk

 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev gemmer vi følgende oplysninger:

Dit navn

Din mail-adresse

 

Kontooplysninger

Når du opretter dig som kunde hos os gemmer vi oplysninger om navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger anvendes udelukkende af FineWines og videregives ikke til trediepart. 

Ved annullering af din konto slettes alle oplysninger som ikke er strid med anden lovgivning. 

 

Dine rettigheder

Ret til at se dine oplysningerne (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du kan til enhver tid få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig. 

 

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme. 

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger som fremgår af www.finewines.dk.

 

Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk