Esprit de Pavie 2014 300CL

1.500,00 1.000,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: På lager

ELLER
Land Vintype Region Producent Årgang Distrikt Volume
Frankrig Rød Bordeaux Château Pavie 2014 Saint-Émilion 300CL
90 James Suckling

James Suckling
Aromas of blackberries and fresh mushrooms follow through to a medium body, firm and silky tannins and a fresh finish. Hints of walnuts. Most of the wine comes from Castillon. Delicious now.

Esprit de Pavie er en imponerende Bordeaux til prisen. Vinen er pakket med mørk frugt, skovbær, blyant og flintede sten. Den er koncentreret og rig i udtrykket, med en flot tekstur og gode tanniner til at skabe en fin balance. En vin, der kan nydes nu, men som også egner sig til flere års lagring i kælderen.

Bag Esprit de Pavie, står Gerard Perse og Chantal Perse, som bl.a. ejer Chateau Pavie. Den første årgang fra Esprit De Pavie, var i 2008. En del af druerne brugt i Esprit De Pavie, stammer fra de druer, der plejede at blive brugt i Chateau Pavies anden vin: Aromes de Pave. Denne lækre Bordeauxvin, kommer fra en stor mangfoldighed af terroirer beliggende på de sydvendte skråninger af Dordogne-dalen. Vinen er sammensat af 65% Merlot, som giver blødhed i vinen, 20% Cabernet Franc, som sikrer flot struktur i vinen og 15% Cabernet Sauvignon, som sikrer dybde og kompleksitet. Vinificeringen foregår i kar. Vinen er lagret i 15 måneder på franske egetræsfade, som tidligere er blevet brugt til Château Pavie og Château Monbousquet.

Fra Esprit De Pavie får du bemærkelsesværdig lækker Bordeauxvin til små penge.

Leveres i original trækasse.