Elouan Rosé 2017 0,75

179,00 pris ved 1. stk Inkl. moms pris fra 85,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 4620
179,00 Inkl. moms:
6 4620
179,00 Inkl. moms:
100,00 Inkl. moms:
12 4620
179,00 Inkl. moms:
85,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Producent Årgang Volume
USA Rosé Oregon Elouan 2017 75CL
91 Wine Enthusiast
90 Jyllandsposten

Megen rosé kommer til verden som biprodukt, når der laves rødvin. Men Elouan Rosé skabes af druer dyrket med det det ene formål at skabe blændende rosé. Druerne kommer fra tre regioner langs Oregons kyst og trylles sammen af wine maker Joe Wagner, der også står bag vinene fra Belle Gros og BÖEN. Farven er lys pink med glimt af kobber. I næsen finder du friske hindbær og jordbær plus rene noter af citrus. I munden fortsætter de røde bær sammen med stenfrugt, hvid pære og til sidst frisk clementinskal.

Nydes allerbedst kold udenfor i solen.

Jyllandsposten 90P
Sjov, anderledes rosé med et år på bagen fra Oregon; dufter intenst af tørrede rosenblade, sød grape og abrikosmarmelade. Læskende og aromaintens smag med en flot indbunden frugtsyre og mere punch fra den eksotiske frugtkurv. Harmonisk og velskabt rosé.

Joe Wagner har om nogen vin i blodet – forstået på den måde, at han er søn af Caymus-grundlægger Chuck Wagner og er vokset op med vinmarker og alt hvad dertil hører. Hvor Caymus i alle år primært har fokuseret på Cabernet Sauvignon, har Joe Wagner i høj grad kastet sin kærlighed på Pinot Noir … og givet druen sit eget californiske, kraftfulde udtryk.

Han er hjerne og hænder bag Belle Glos og BÖEN, som allerede har høstet masser af anerkendelse blandt anmeldere og andre vinelskere

Men han virker ikke, som en fyr, der kan sidde stille i mange sekunder ad gangen, så han er også manden bag Elouan og Tuli, der blandt andet kommer med forfriskende og kompromisløs rosé og hvid.

Nu venter vi bare spændt på, hvad Joe Wagner finder på næste gang.