Duckhorn Postmark Cabernet Sauvignon 2019

275,00 pr stk. Inkl. moms ved køb af 12 stk. 175,00

Lagerstatus: På lager

ELLER
Ved køb af Varenr Stk pris
1 6123
275,00 Inkl. moms:
6 6123
275,00 Inkl. moms:
195,00 Inkl. moms:
12 6123
275,00 Inkl. moms:
175,00 Inkl. moms:
Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Rød California Central Coast Duckhorn 2019 San Luis Obispo County 75CL
91 Wine Enthusiast

Klassisk og super indbydende ren Cabernet Sauvignon med Paso Robles poststempel på. Wine maker Renée Ary får druerne fra Adelaida, Estrella og El Pomar i Paso Robles, der ligger i hjertet af Californiens Central Coast område.

Der bliver høstet ved håndkraft og efter presning og fermentering får vinen 12 måneder på franske egefade, hvoraf 40% er helt nye. Ud kommer en vin med masser af frugt, sol og charme.

Glæd dig til duften af brombær, hindbærkompot, mørke kirsebær, blommer, lavendler og varme vinterkrydderier. Den fyldige smag lader frugten komme frit til orde og tilføjer noter af især mørk chokolade, kaffe og stjerneanis. Finishen er så lang at man når at drømme om et par ugers ferie i Paso Robles, inden den klinger af. Men så er det bare at tage en slurk mere og fortsætte drømmen.

Duckhorn er et af de helt store klassiske navne fra Napa Valley og opnåede berømmelsen takket være deres fremragende Bordeaux-inspirerede vine, der flere gange har fået verdens førende anmeldere helt op at ringe. Dan og Margaret Duckhorn grundlagde Duckhorn Vineyards tilbage i 1976 i St. Helena og har siden da bygget på med flere marker og flere brands – alle af meget høj kvalitet.

I dag er det Renée Ary, som er wine maker på Duckhorn. Hun kom til i 2003 og arbejdede under daværende wine maker Mark Beringer og endte med at overtage tøjlerne i 2014. Under hendes ledelse har kvaliteten fået endnu et nøk opad og der er bred enighed om, at hun står bag flere af de bedste vine i Duckhorns lange, stolte historie.

Duckhorn i dag kommer både med Sauvignon Blanc og Chardonnay plus ren Cabernet Sauvignon, ren Merlot og glimrende blends ovre i den røde lejr. Barack Obamas yndlingsvin er i øvrigt en forrygende ren Merlot fra Duckhorn-portfolien af brands. Det skal han ikke høre et ondt ord for … vi er en hel del, der også smiler lidt bredere, når Duckhorn står på bordet.