Domaine Serene Smagekasse, Oregon (12 flasker)

9.612,00

7.495,00 Inkl. moms:

Lagerstatus: Ikke på lager

Land Vintype Region Subregion Producent Årgang Distrikt Volume
USA Smagekasse Oregon Willamette Valley Domaine Serene 2018 Dundee Hills Smagekasse

Ny smagekasse med noget af det mest velsmagende vin som kommer ud af Oregon......smagekassen indeholder

  • 2 flasker Domaine Serene Evenstad Reserve Chardonnay 2017 75CL
  • 1 flaske Domaine Serene Récolte Grand Cru Chardonnay 2017 75CL
  • 3 flasker Domaine Serene Yamhill Cuvee Pinot Noir 2018 75CL
  • 3 flasker Domaine Serene Evenstad Reserve Pinot Noir 2018 75CL
  • 1 flaske Domaine Serene Jerusalem Hill Pinot Noir 2017 75CL
  • 1 flaske Domaine Serene Mark Bradford Vineyard 2017 75CL
  • 1 flaske Domaine Serene Two Barns Vineyard Pinot Noir 2017 75CL

Wine Spectator er ikke ligefrem kendte for at være gavmilde med høje ratings. Så når man som Domaine Serene har scoret 90 points og derover på mere end 80 vine gennem tiden … ja, så er man at finde i vinens Champions League.

Men ambitionerne var også skyhøje da Grace og Kenn Evenstad for over 30 år siden slog sig ned i Oregon og købte den bedste jord. Målet var at skabe verdens bedste Pinot Noir. Selv bedre end vinene fra sagnomspundne Domaine de la Romanée-Conti. Mindre kunne ikke gøre det.

Parret gik all in. Investerede en kæmpe formue. Kun det bedste var godt nok. En kompromisløs holdning, der stadig gennemsyrer alt hos Domaine Serene. Resultaterne er som skrevet heller ikke udeblevet. Og i forhold til DRC-vine har Domaine Serene i blindsmagninger blandt USA's førende vintjenere givet baghjul til både La Tâche, Richebourg og Echezeaux. Her er det selvfølgelig også meget et spørgsmål om hvilken stil man foretrækker inden for Pinot Noir, men der kan ikke rokkes ved at Domaine Serene igen og igen leverer på et skyhøjt niveau. Og så til priser langt under, hvad de bedste Bourgogne-vine skal koste.

Udover en perlerække af enkeltmarkvine på Pinot Noir producerer stedets winemaker Michael Fay også en række Chardonnay-vine af skyhøj kvalitet. Blandt verdens bedste vil vi godt svinge os op til at sige. Men alt andet ville heller ikke være OK, når Grace og Kenn Evenstad står bag. Imponerende er for mildt et ord her.